- 22 Ağustos 2016
- 42
- 1
- 44
- Konu Sahibi mukumukumuk
Merhabalar.
Merhaba.ben benim problemim 7 ay oldu 275 yuvarlak yüksek pütürlü yüzey protez taktırdım kas altı dual planla.ama ilk zamanlar bu kadar olmasada son aylarda 4 parmak sağ göğsümdeki sağ göğsüm daha küçüktü dalgalanma oldu günlerdir ağlıyorum.yap enjeksiyonu hem geçici bi yöntem hrm pahalı.napıcagımı bilemiyorum ve göğsün altındanda sert bi şey pırtlıyo fındık kadar yardım edin bana yaDokusu az olanda kas altındada bu sorun olabiliyor. Genelde orta kısımda doku oluyor,ama yanlarda deri ile sıfır doku olunca silikonun dalgalanması dışarıdan belli oluyır maalesef. Ben kas zarı altı oldum,benim sağ üst memede doku daha azdı. Zamanla dalgalanma oldu,yag dolgusu ile gizlendi.
Ama kas üstü daha riskli tabikide. Kas altında en azından kas protezi örtüyor meme dokun olmasada.. Ama kas kalınlıgıda yeterli gelmezse yine bu sorun olabiliyor...
Yabancı birçok ünlüde de var bu durum. Dünyanın en iyi doktorunada olsan olacak olduktan sonra yapacak birşey olmuyor. Belki bir nebze gizlenebilir,çözüm üretilebilir... Kul yapısı işte,sonuçta vücuda bir işlem olmuş yabancı bir madde girmiş. Bazende çok kurcalamamak gerekiyor bence. Ciddi rahatsızlık verecek durumda ise,çözümüze varsa yok edilebilir tabi..
Geçmiş olsun..