Selamlar
her eve lazım isimli firmadan tarafıma bir mektup geldi.mektupta rio lazer epilasyon cihazı ile ilgili bilgiler var ve eğer 31 marta kadar alırsam 399 yerine 525 indirimle 299.-TL ye alabileceğim yazılı.
Bu cihazı kullanan varmı? işe yarıyormu? Eğer kullanan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
eğer işe yarıyorsa alınıp evde kullanılabilir ve herhangi bir salona gitmeye göre çok daha hesaplı gibi...
Selamlar
Bu cihazı kullanan varmı? işe yarıyormu? Eğer kullanan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
eğer işe yarıyorsa alınıp evde kullanılabilir ve herhangi bir salona gitmeye göre çok daha hesaplı gibi...
biz koca koca cihazların işe yaramayışından serzenişte bulunurken o ufacık aletin bir işe yarayacağını hiç sanmıyorum.:umursamaz: Daha önce de dediğim gibi, ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yurtdışı forumları araştırabilir. Link paylaşamıyorum şu anda. 100 mesajdan fazla mesajım olmalıymış link verebilmem içinboshayallersmile
Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?
tüy sorununun kökten çözülebilmesi için tüy renginin çok koyu ten renginin ise çok açık olması gerekiyormuş.Ben bu duruma en çok uyan kont drakula olabilir diyorum...
ben bir lazer epilasyon firmasıyla görüştüm tüyleriniz açık renk sonuç alamayız dediler....
çok güldüm kont drakula lafına.. ilahi çok hoşsun :sm_cool:tüy sorununun kökten çözülebilmesi için tüy renginin çok koyu ten renginin ise çok açık olması gerekiyormuş.Ben bu duruma en çok uyan kont drakula olabilir diyorum...
ben bir lazer epilasyon firmasıyla görüştüm tüyleriniz açık renk sonuç alamayız dediler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?