Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar almayinn,paranizi basa harcamayin ben kullandim calismadigim halde cok sikici ugrasmasi sonuc aldigimi da soyluyemem rio nun 20 olanini kullandim,200 e sattim hic gozumu kirpmadan hem de bence hastanede yaptirin ben iki sefer girdim hastanede cok iyi sonuc aldim hala var ama 1 sene arayla girdigim icin bosuna paranizi sokaga atmayin
arkadaslar almayinn,paranizi basa harcamayin ben kullandim calismadigim halde cok sikici ugrasmasi sonuc aldigimi da soyluyemem rio nun 20 olanini kullandim,200 e sattim hic gozumu kirpmadan hem de bence hastanede yaptirin ben iki sefer girdim hastanede cok iyi sonuc aldim hala var ama 1 sene arayla girdigim icin bosuna paranizi sokaga atmayin
RİO LAZER TARAYICI 60x MODELİNİ ALDIM.
1 YILDIR GUZELLİK MERKEZLERİNDE LAZERE GİDİYORUM. ARTIK GİTMEKTEN BIKTIM. İNCELİYOR AMA BİTMİYOR. O YUZDEN EVE ALMAYA KARAR VERDİM. LAZERİN MANTIGINI ÖGRENDİM YURT DISINDADA ARASTIRMA YAPTIM.
AYLARCA ARASTIRDIM İİ DİYENLERDE VAR KÖTU DİYENLERDE.
BUGUN KULLANMAYA BASLIYORUM.
yorumunuz baya eski ama yinede sormak isterim ben rio tek atış düşünüyorum tenim beyaz kıllarım siyah ve kalın çene bölgemde, acaba bende etkili olurmu bu alet:lepi:
merhaba bu sitede gezerken sizlerin rio lazer epilosyon hallindaki sorunlarinizi okudum ve sizlere yardimci olabilmek icin hemen siteye uye oldum
sizlere rio lazeri alin yada almayin demiyorum bu tamamiyle kisisel ama kafaniza takilan sorular olursada cevaplamaya hazirim
1) rio nun uc cesidi var birinci tekli yani tek kil kokune nufuz ediyoki ianin bana bu insani cileden cikarir ikincisi taramali ve bir anda 20 kil kokune nufuz ettigi soyleniyo yalniz soyle bir sorun var cihazin tene nufuz eden kismi 1 cm karelik bir alan o alan icerisinde sayet 20 kil koku varsa gecerli oluyo yani demem oki taramali riyoda aletin tene temas ettigi yer disinda tarama yapamiyorsunuz :çok üzgünüm: rionun yeni cikan urunu ise bir anda 60 kil kokune nufuz ediyo bu oldukca pahali ve inanin tene temas eden yuzeyde bir farklilik olmuyor
2 ) ben rio yu ingiltereden aldim ve suan kullandigim alet 20 kil kokune nufuz eden taramli olanindandir bunu turkiyede mevcut olup olmadigini bilmiyorum
3 ) rio gercekten sabir isteyen bir alet salonlarda aldiginiz perfonmansi bir anda riodan beklemeyin zamanla tuylerde azalma ve hatta yok olma oldugunu gozreceksiniz ben iki aydir kullaniyorum ilk olarak biyiktan basladim ve inanin gzole gorulur sekilde yok olma var dedigim gibi sadece sabir isi sizlere tavsiyen bir anda rioyu birden fazla bolge icin kullanmayin yoksa cabuk bikarsiniz
4 ) rioda tek vurus yaklasik olara 1 dk suruyor ve az olsa can acisi hissediyosunuz malum sonucta yakiyo bu aci bolgenin hassasiyetine gore azicik artiyo sanki iyne batiriliyomus gibi bir hissiyat olusuyo
simdilik benden bu kadar olurda akliniza bir sey takilirsa seve seve yardimci olurum sonucta ucuz bir makine degil
umarim sizlere yardimci olabilmisimdir
saygilarimla