:CüvCüv:
hatunlar herkese merhaba bende yeni uye rio sayesindeyerimseniben
bu arada kullanici hatunlari okuyunca kafamda bikac soru olustu ben bunu bayaagi bi uzun suredir arastiriyoru
estetik salonlarini falanda simdi bi salonada gitseniz sunlai mutlaka istiyorlar b tip lazerde
lazer seanslarina baslamaadan once bir kac kez jiletli epilasyonla tuyler kalilasmali biliyosunuzki bu cihaz renge duyarli renk ve kalinlik nekadar yogunsa sonuca okadar faydali
2.si bu braun silk epil degil hemen tutunca tuyler dokulsun vucuttan
ve ilk lazer epilasyonu yapilmadan en az 3-4 gun once jiletlenmis olmali lazer tutulacak bolge cunku bu alet yyalnizca buyume surecindeki tuyleri etkiliyormus dinlenme surecine girmis tuylerde ETKISIZ we ilk uygulamadan sonra
en az 10 gun beklemelisiniz dokulmesi icin we lazerinizle uzerrinden gecmis oldugunuz bolgeyi isterseniz jiletleyebilirmisiz boyle ogrendim ben arastirinca
bide tabi ten rengi nekadar acik okadar faaydali (yahu lazer bile irk ayiriyo arkadas zenci doganin way halinelaelaelaelaelae
simdi bende bu cihazi alip denemyi dusunen bi hatun olarak kullanan arkadaslara soruyorum bu yazdigim oneriler dogrultusunda denedinizde faydasini goremedinizmi?
bide bisi daha 2 gune bir denediginden bahseden biri wardi galba bu zararli degilmi? sonucta yapilan bolgeye bidaha uygulamayin diyorlar da...