Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihayet rio hakkında bilgi almaya başlıyoruz galiba.nereden nekadara aldınız yazarsan sevinirim.Pharmacea alalı epey oldu sanırım.Ne durumda acaba?
ben 825 e aldım..10 ay taksitle...yalnız cardfinans kredi kartımın limiti dolmamış olsaydı ona özel %15 indirimle 700 olacaktı...
ürünü bu sabah da kullandım...hafif hafif yanmalar oluyor..tabi bu iyiye işaret...tarama özellikli olduğu için baya pratik...yani tek tek uğraşmak nerede,20 tane birden halletmek nerede...
bir de ağda üzerinden en az 4 hafta geçmiş olmalıymış...bacağıma da başlayacağım...sanırım en iyi gözlem o bölgede yapılır :)
merhabamerhaba... bişey söylemek istiyorum...CADIARZUnormal lazerde yani salonlarda yapılan lazerde nasıl oluyor acaba,uygulamadan kaç gün sonra dökülüyor ya da etkisi görülüyor...:uhm: tamam ben aldım...dün 5.kez uyguladım ama hiçbir değişiklik olmadı...söylendiğine göre daha erken..ama uygulama aralarında ağdayla almamak gerektiği için böyle kedi gibi mi gezicem :) yani tavsiyem eğer benim gibi dudak üstünüz çok hassas değilse ağda yapılınca kızarıklık geçiyor ve yara olmuyorsa ağda dan şaşmayın derim... ama illa tamamen kurtulmak istiyorum diyorsanız bu aleti biraz daha araştırın ya da beni bekleyin...yani 1 hafta daha geçer de dökülmesse hiç almayın...:1no2:
evet taramalı modeli...yani scanning
bir de, forumda lazer hakkında yazılanları okudum...salonda yaptıran arkadaşların kiminin 15 günü bulmuş dökülmesi.yani ben 10 gün oldu birşey yok diye üzülüyorum ama klavuzunda da 1-2 hafta yazıyordu...
bir de yüzdeki tüyler en inatçı tüylermiş...benimkiler ince sayılırlar,uygularken hafif hafif yanma hissediyorum gene de...yani kişiden kişiye değişiyor bu lazer olayı...kimi fayda görür kimi görmez...
bekleyip göreceğiz bakalım :) umarım göreceğim şey "fayda" olur..o kadar para verdiğime değsin!!!