soylemeyi unuttum!! 0.7cm x 0.5cm lik bir alanda çalışıyor, teninize koydugunuzda hiç hareket ettirmeden yaklasık 50sn kadar düğmesine basılı olarak durmanız gerekiyor. bu biraz sıkıyor ve yoruyor. uyguladığınız bolgeye baglı ama ben bacaklarıma uyguladım ve hiç bir keresinde bacagı tamamen bitiremedim hep yarım kaldı! yani anladıgım kadarıyla sanırım bu iş hiç de bana göre değil!!:)
slm uzun suredir yazılarınızı takip ediyorum.. bende taramalı rio var uzun uzun arastırıp hatta biraz da gaza gelip aldim 8ay x 85lira ya aldim.. herhalde 2-3 hafta oluyodur.. ben acıkcası tavsiye etmiyorum yani söyle diyim bu aleti kullanıp da sonuç almak için insanda peygamber sabrinin olmasi lazım!!
ben bi guzellik salonunda yaptırıyodum epilasyonumu.. guzel sonuçlar verdi ama çok masraflı oldugundan en azından kendim evde yaparım her yerime yaparım dedim 3seanslık ucrete aldım!
simdi arkadas demiş ki kıllar yanıyor mu? evet! hepsi olmasa da arada, özellikle diğerlerinden daha koyu renkte olanlar yanıyor.. hatta kokuyor!
işe yarıyodur ama dediğim gibi çoook uzun sure gerektirir..
merhaba... bişey söylemek istiyorum...CADIARZUnormal lazerde yani salonlarda yapılan lazerde nasıl oluyor acaba,uygulamadan kaç gün sonra dökülüyor ya da etkisi görülüyor...:uhm: tamam ben aldım...dün 5.kez uyguladım ama hiçbir değişiklik olmadı...söylendiğine göre daha erken..ama uygulama aralarında ağdayla almamak gerektiği için böyle kedi gibi mi gezicem :) yani tavsiyem eğer benim gibi dudak üstünüz çok hassas değilse ağda yapılınca kızarıklık geçiyor ve yara olmuyorsa ağda dan şaşmayın derim... ama illa tamamen kurtulmak istiyorum diyorsanız bu aleti biraz daha araştırın ya da beni bekleyin...yani 1 hafta daha geçer de dökülmesse hiç almayın...:1no2:
soylemeyi unuttum!! 0.7cm x 0.5cm lik bir alanda çalışıyor, teninize koydugunuzda hiç hareket ettirmeden yaklasık 50sn kadar düğmesine basılı olarak durmanız gerekiyor. bu biraz sıkıyor ve yoruyor. uyguladığınız bolgeye baglı ama ben bacaklarıma uyguladım ve hiç bir keresinde bacagı tamamen bitiremedim hep yarım kaldı! yani anladıgım kadarıyla sanırım bu iş hiç de bana göre değil!!:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?