Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada burnumun altında hiç dikiş falan yok benim dikişi nereye atmış doktorum anlamadım yaa -tatlicadiarzu-
canım doktorun pomad falan vermedi mi ben her akşam bi pomad sürüyorum yatmadan, daha dorusu pamuğa sürüp doktorumun gösterdiği gibi burnumun içine yuvarlayıp sonra biras bekletip aynen döndürerek geri çıkartıyorum mekanik temizlik oluyomuş öyle dedi kendisi, badem yağı zarar falan vermesin sonra??
dikişler burnunun icindedir göremezsin :) benmkiler de sadece burun ucundakiler gözüküo, bir de benim farklı olarak burun ucumda dıstan bir dikis izi var sanırım orayı kısalttıgı icin oldu, diger dikislerse gözükmüyor, icerdeymisler
canım benim drum verdi badem yağını onunla fazla derine girmeden temizliyebilirsin dedi burun içinede okyanus suyunu verdi onları kullanıyorum ama şimdi daha önemlisi bandajı çıkarttım az önce ve acayip moralim bozuk,:1no2: burnum çok şiş galiba inermi acaba bu şişlikler yani kötü görünüyor kendimi yabancı birisi gibi gördüm ya acaba şişliktenmi böyle görünüyor acaba ,senağlama
deniz suyunu bende kullanıyorum ama ayrıca o pomadı kullanıyorum canım. üzülme yaa eminimki çok güzel olmuştur ama şiş old için sana öyle geliyordur canım.. gözün alışınca yeni burnuna bak ne güzel gelicek ozaman:teselli:
canım,:teselli: sağol ya inşallah dediğin gibi olur sizin nasıl arkadaşlar görünce ne hissettiniz yani acaba benim herkes memnun kalıyorsa benim burnummu güzel olmadı acaba:uhm: birde ameliyattan önce hep profilden foto gösteriyorlar hiç önden tasarım gören varmı arkadaşlar drum bana profilden gösterdi güzeldi ama bugün bantlar çıkınca önden hiç kendime yakıştıramadım ya üüüffff,senağlama
canım,:teselli: sağol ya inşallah dediğin gibi olur sizin nasıl arkadaşlar görünce ne hissettiniz yani acaba benim herkes memnun kalıyorsa benim burnummu güzel olmadı acaba:uhm: birde ameliyattan önce hep profilden foto gösteriyorlar hiç önden tasarım gören varmı arkadaşlar drum bana profilden gösterdi güzeldi ama bugün bantlar çıkınca önden hiç kendime yakıştıramadım ya üüüffff,senağlama
cnmm ben aynaya bakınca bant cıktıktan sonra ilk soka ugradım, minik caplı kriz gecirdim resmenn, yani sadece burun olarak bakınca güzel gibi ama yüzüme bakınca cokk kötü gözüküyorum gibi geldi, yaa kac yıllık burnun birden degismesi normal gelmiyor insana, bir de yüzün gözün burnun her yanın sis, sadece burnun degil yüzünün de sekli tam eski haline dönmemistir normal sanırım, benim bant cıkalı 3 gün fln oluyor hala daha alısamadım yüzüme garipsiyorumm cok fazlaa