Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim burnum çok soyuluyor şu an geçen gün makyaj yaptım rezil oldu suratım bi türlü yettiremiyorum krem sürsem bile.
Birde arkadaşlar size tavsiyem sağa sola dönüp uyumayın nasıl olsa iyileştim diye. Bir kız gördüm sağına doğru uyumuş gece sabah bi uyanmış bi tarafı şiş sadece..Ben en az 3 ay arka üstü yatıcam doktor izin verse bile.
merhabalar ben ameliyat olalı 12 gün oldu.alçım cıktı burun seklındende cok memnun kaldım sisş olamasına ragmen.fakat cildim bozuldu sanki.burnumun yanında sıvılce tarzı şeyler cıktı.bu normal midir? bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
arkadaşlar burnumun içinde kurumuş kana benzer birşeyler vardı burun kanatlarının iç kısmında ve biraz derinde bende ona tatlı badem yağı damlatı biraz bekledim ve sonra yumuşamıştır diye cımbızla hafif çektiğim anda biraz kanadı ve canım yandı o korkuyla bıraktım ama çokda endişe ettim acaba kabuk falanmıydı şimdi aklım hep orda inşallah başıma iş açmaz.