• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti sonrası burun akıntısı ACİL

alanurala

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
11
0
6
27
Arkadaşlar merhaba daha önce de rinoplasti ile ilgili bir konu açmıştım ama bu sefer bana yardımcı olmanız lazım cünkü durumum farklı. 4 aydayım burun akıntım asla durmuyor ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Doktorum bir sprey verdi yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama geçmedi tüm konfor alanımı etkiliyor bu durum. Aynı sorunu yaşayan varsa lütfen yazabilir mi?

Çok garip ben de tiplasti oldum, ama böyle bir sıkıntı yaşamadım. Geçmiş olsun. Üstte çıksın diye yazdım.

Arkadaşlar merhaba daha önce de rinoplasti ile ilgili bir konu açmıştım ama bu sefer bana yardımcı olmanız lazım cünkü durumum farklı. 4 aydayım burun akıntım asla durmuyor ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Doktorum bir sprey verdi yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama geçmedi tüm konfor alanımı etkiliyor bu durum. Aynı sorunu yaşayan varsa lütfen yazabilir mi?
benımde 3.ay burnum çok akıyordu nazal burun yıkama kitleri var onlardan aldım sabah akşam yapıyorum uzerıne denız suyu spreyi sıkıyorum burnumda genzimde akıntı duruyor senee öyle yap sinuslerin dolmuştur

bu marka kullanıyorum piyasaya göre en ucuzlarını buldum kesinlikle işe yarıyor nefesinşde açar spreyler bagımılık yapıyor benim doktorum bunları tabsıye ettı bana çok memnunum eger maddi durumun iyiyse daha kaliteli alabilirsin ama bence içerikler aynı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 91
benımde 3.ay burnum çok akıyordu nazal burun yıkama kitleri var onlardan aldım sabah akşam yapıyorum uzerıne denız suyu spreyi sıkıyorum burnumda genzimde akıntı duruyor senee öyle yap sinuslerin dolmuştur
Canım o kitleri 3 ay kullandım şimdi alerji hapı ve spreye başladım hiç umudum yok ama umarım geçer

Back