- 22 Ağustos 2024
- 8
- 0
- Konu Sahibi Minellisch
Merhaba kızlar yaklaşık üç yıl önce özel Şafak Hastanesi’nde burun ameliyatı oldum burun kemerin tam alınmadı burun yan kemiklerim geniş kaldı burun ucumda top gibi oldu doktoruma gittim bir yıl boyunca eski doktoruma gittim bekleyelim düzelir dedi sonrasında hiçbir değişiklik olmadı ben de revizyon için bir araştırma yaptım ilk ameliyatımda bu kadar titiz davranmadığım için pişman oldum yaptığım araştırmalar sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dr. Volkan Çiftçiyle görüştüm Önce fotoğraflar çekiyr sonra çektiği fotoğraflar üzerinden simülasyon yapıyr beğendiğim simülasyon üzerinde konuşuyorzz Burnumla ilgili şikayetlerimi anlattım beni büyük bir sabırla 1 saate yakın dinledi simülasyonlar üzerinden nasıl bir burun istediğimi kendisine ifade ettim ve tam istediğim burnu simülasyon da yaptı içime o kadar sindiki ameliyat olmak istediğim günü hemen o gün orda karar verdim doktor bey hem bilgisi hem Sabrıyla açıkçası gönlümü fethettiiiii. Altı gün sonrasına ameliyat randevusu oluşturduk şubatın başında ameliyat oldum. Şu an 7. Ayımdayım ve kızlarrrrr çok çok memnunum.. istediğim burna kavuşmak için doğru adrese gitmişim teşekkürler doktorcummm