Rinoplasti için İstanbul’da doktor önerisi

2 hafta önce ahmet islama oldum.
Şiş olmasına rağmen memnun kaldım.

Ve özellikle instagram Da hikayesinde hergun 1 revizyon ameliyatı paylaşıyor.
Tercihim bu yuzden oldu.

Yoksa insan artık güvenmiyor kimseye. Kolay bir ameliyat degil

Ben Gökhan Mersinlioğluna oldum memnunum sizde bir araştırın bakın ne konuştuysak onu yaptı benim için bu çok önemliydi

2 hafta önce ahmet islama oldum.
Şiş olmasına rağmen memnun kaldım.

Ve özellikle instagram Da hikayesinde hergun 1 revizyon ameliyatı paylaşıyor.
Tercihim bu yuzden oldu.

Yoksa insan artık güvenmiyor kimseye. Kolay bir ameliyat degil
Merhaba Ahmet İslam ın sayfasına baktım sanki burunlar büyük gibi bende revizyon ameliyat olacağım şuan dada büyük ve yamuk bilemedim açıkçası

Merhaba Ahmet İslam ın sayfasına baktım sanki burunlar büyük gibi bende revizyon ameliyat olacağım şuan dada büyük ve yamuk bilemedim açıkçası
Merhaba, nasıl bir burun istediği kişinin isteğine gore yapılıyor. Ve siz de bilirsiniz ki kocaman bir burun fındığa dönüşmez.:) Kışinın deri yapısı, burun büyüklüğü...her şey önemli.
Ben çok memnun kaldım
Burada yaptıran kişilerinde memnun kaldığını gördüm. O yuzden size bisi dıyemıyorum 😊
Şuan burnumda gördüğüm hicbir oOlumsuz taraf yok çok şükür.

Siz ıyice araştırın içiinize sinen kişiye yaptırın.
Ahmet bey benim içime aşırı sinmişti
Kimseye gitmedim sadece ona gittim.

Ve tabii ki revizyon olduğu için ilk ameliyat gibi olmuyor. İnsan endişe duyuyor.
O yuzden kanım ısındığı icin ve neredeyse hergun 1 revizyon yaptığı icin tercihim oldu.

Merhaba, nasıl bir burun istediği kişinin isteğine gore yapılıyor. Ve siz de bilirsiniz ki kocaman bir burun fındığa dönüşmez.:) Kışinın deri yapısı, burun büyüklüğü...her şey önemli.
Ben çok memnun kaldım
Burada yaptıran kişilerinde memnun kaldığını gördüm. O yuzden size bisi dıyemıyorum 😊
Şuan burnumda gördüğüm hicbir oOlumsuz taraf yok çok şükür.

Siz ıyice araştırın içiinize sinen kişiye yaptırın.
Ahmet bey benim içime aşırı sinmişti
Kimseye gitmedim sadece ona gittim.

Ve tabii ki revizyon olduğu için ilk ameliyat gibi olmuyor. İnsan endişe duyuyor.
O yuzden kanım ısındığı icin ve neredeyse hergun 1 revizyon yaptığı icin tercihim oldu.
merhaba ben de revizyon arayışındayım acaba öncesi sonrası özelden atabilir misiniz? çok teşekkür ederim

X