• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
Bu ıkı ınsan var yaa doktor degıl sanatçı, melek... Allahım herkese bu doktorlardan tedavı gorme sansı versın.
Burun estetıgı denınce baska ıkı doktor tanımam ankarada .. Benım ve aılemın hayatını degıstırdıler..

Doç.dr. Metın yılmaz gazı unıversıtesınde
doç. Dr. Timur akçam gata da

herkese onerıyorum

merhaba ya bende metin yılmaz'a ameliyat olmayı düşünüyorum çnkü teyzem ona gittiğinde bi kızla tanışmış btn ailesiyle meyin bey'e ameliyat olmuşlar,çok memnunlarmş htta teyzem kızın burnunu çok beğendim çok doğaldı demişti acaba sen olabilir misin?bide fotoğraflarını grsek çok iyi olurdu:)

merhaba ya bende metin yılmaz'a ameliyat olmayı düşünüyorum çnkü teyzem ona gittiğinde bi kızla tanışmış btn ailesiyle meyin bey'e ameliyat olmuşlar,çok memnunlarmş htta teyzem kızın burnunu çok beğendim çok doğaldı demişti acaba sen olabilir misin?bide fotoğraflarını grsek çok iyi olurdu:)

aranıza yeni katıldım gazi de asistanlar bakıyormuş randevü için aradığım söylediler siz özelden mi muayene olacaksınz metin yılmaz ameliyat için ne kadar ücret alıyormuş?

aranıza yeni katıldım gazi de asistanlar bakıyormuş randevü için aradığım söylediler siz özelden mi muayene olacaksınz metin yılmaz ameliyat için ne kadar ücret alıyormuş?

evet özelden muayene olucam bu haftasonu muayene ücreti 250 TL sanrm ama ameliyatı henüz bilmiyorum.öğrenince buraya yazarım:)

Metin Yılmaz'a muayene oldum ve kendisini çok sevdim.görüşmeden önce çok korkuyodum ama şimdi kendimi daha hazır hissediyorum.muayene ücreti gerçekten 250 TL'ymiş,ameliyatı da 5500 TL'ye yapıyomuş ama benim sigortam var bütün masraflarla 4500 TL oluyo özel hastanede..

Metin Yılmaz'a muayene oldum ve kendisini çok sevdim.görüşmeden önce çok korkuyodum ama şimdi kendimi daha hazır hissediyorum.muayene ücreti gerçekten 250 TL'ymiş,ameliyatı da 5500 TL'ye yapıyomuş ama benim sigortam var bütün masraflarla 4500 TL oluyo özel hastanede..
bende muayene ücreti yüzünden gitmemiştim ya sigorta 1000 mı karsılıyormus sadece :(

ben 2. haftamı bitirdim. şimdilik bir sorun yok gibi ama şişliklerden çok da belli olmuyor gibi burnumun şekli. alışamadım hala kendime. şekli güzel olmasına rağmen o kadar eziyetli geldi ki bana bu iki hafta yaptırmasa mıydım diye düşünüyorum bazen:25:

Bu ıkı ınsan var yaa doktor degıl sanatçı, melek... Allahım herkese bu doktorlardan tedavı gorme sansı versın.
Burun estetıgı denınce baska ıkı doktor tanımam ankarada .. Benım ve aılemın hayatını degıstırdıler..

Doç.dr. Metın yılmaz gazı unıversıtesınde
doç. Dr. Timur akçam gata da

herkese onerıyorum

merhaba size sormuş muydum hatırlamıyorum o kadar kişiye sormaya çalışıyorum ki:) timur beye ameliyat olucam acaba nasıl olur nasıldır bana yardımcı olabilir misiniz varsa fotoğraf da girebilir miyim...

rinoplasti olan ve benim gibi burun ucunu beğenmeyen arkadaşlar estetik sonrası masajın gerçekten önemi çok büyükmüş bunu anladım 1hafta oldu bandajlarım çıkalı masaj ekli konusunda tam bilgi almamıtm doktorum dan 2 gündür düzenli masaj yapıyorum ucu daha bi iyi oluyor sanki

benim burun ucum da şiş kaldı.ameliyat olalı 8 sene oldu.doktorum atel çıktıktan sonra masaj yap demişti ama canım acıyodu yapamadım.onun etkisi var mı bilmiyorum.şiş hala. hatta burun ucumdaki yağ dokusunu aldığını söyledi..

Back
X