• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası değişiklik

Tabiiki atabilirim bende bir ay sonra soracağım inşallah ödemdir 😁 kuzenim de olmuştu onun 6 ay oldu şişlikleri baya azalmış ama doktoru burnunun daha da küçüleceğini söylemiş inşallah bizimki de öyle olur
kızlar selam aynı durumdan muzdaribim ne yazık ki burun sırtım çok güzel oturdu ama ucu çok büyük kaldı benim yaklaşık 3,5 ay oldu sizlerde bir değişiklik var mı acaba

kızlar selam aynı durumdan muzdaribim ne yazık ki burun sırtım çok güzel oturdu ama ucu çok büyük kaldı benim yaklaşık 3,5 ay oldu sizlerde bir değişiklik var mı acaba
BENİM 1 HAFTA SONRA TAM 4 AY OLACAK AMA HALA AYNI UCU ŞİŞ VE SIRTINA GÖE BÜYÜK HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK :(

Merhaba kızlar ben 1 ay öncesinde burun ameliyatı oldum burnum aşırı uzun ve büyüktü tamponlar ve atel çıktığı zaman gayet güzel kibar bi burun vardı sadece ucu top duruyordu şuan burnum kocaman duruyor ve o hali ile alakası yok gören herkes senin burnuna ne yapılmış ki boşyere yaptırdın falan demeye başladı iyice psikolojim bozuldu doktora 1 ay kontrolünde gittiğimde bu ucundaki şişlik gider mi hocam dedim çok fazla bi değişiklik olmaz dedi onu duyduktan sonra daha çok üzülüp pişman oldum daha öncesinde yaptıranlar düzeliyor mu bu durum atel çıktığı zaman gibi olur mu . Havlu olan atelin çıktığı gün diğeri 1 ay sonrası
Canım burnun çok güzel olmuş 3 kez revizyon olmuş biri olarak yazıyorum. Hiç canını sıkma iner biraz daha ama böylede çok güzel, herkeste bir barbie burnu bıktık valla seninki çok doğal
Merhaba kızlar ben 1 ay öncesinde burun ameliyatı oldum burnum aşırı uzun ve büyüktü tamponlar ve atel çıktığı zaman gayet güzel kibar bi burun vardı sadece ucu top duruyordu şuan burnum kocaman duruyor ve o hali ile alakası yok gören herkes senin burnuna ne yapılmış ki boşyere yaptırdın falan demeye başladı iyice psikolojim bozuldu doktora 1 ay kontrolünde gittiğimde bu ucundaki şişlik gider mi hocam dedim çok fazla bi değişiklik olmaz dedi onu duyduktan sonra daha çok üzülüp pişman oldum daha öncesinde yaptıranlar düzeliyor mu bu durum atel çıktığı zaman gibi olur mu . Havlu olan atelin çıktığı gün diğeri 1 ay sonrası
Canım burnun çok güzel olmuş. Çok doğal herkesde barbıe burnu valla çok yapay, 3 kez revizyon olmuş biri olarak yazıyorum. Sana çok yakışmış ve çok doğal daha da iner merak etme burun çok inceliyor. Küçülüyor

Bence burnunuz değişmeyecek kalın ciltli görünüyorsunuz. suan ki hali gibi kalır. Kalın cilt ameliyatta cok riskli doku iyileşmede fazlalık oluyor deri altı sürekli dokuyu topluyor. Doktora gidip şikayetimi söyleyince cildin öyle iyileşmiş benlik birsey yok demişti. Atel cıktıktan sonra resmen cilt kendini salıyor. Benım doktor bide en uc kısmına kıkırdak koymustu iyileşme sürecinde resmen cilt kalınlıktan ağırlık yaptı ve aşağı doğru sarktı en ucu. Suan herkes cok uzun zaman burun tıpası ve bant kullandırıyor cevremde olan herkesin doktoru öyle nerdeyse 40 gün gece gündğz bant tıpa sonra geceleri bantlamaya geçiyorlar. Süreci takip etmek ve gerektiğinde müdahale önemliymiş bence benim gözlemim böyle

Back
X