• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum.. hem ameliyattan hemde ameliyattan sonra istediğim şekilde olup olmamasından. hangi dr ii hangisi değil bilmiyorumda :(((( çaresiz durumdayım son günlerde sürekli bunu düşünüyorum.

bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum.. hem ameliyattan hemde ameliyattan sonra istediğim şekilde olup olmamasından. hangi dr ii hangisi değil bilmiyorumda :(((( çaresiz durumdayım son günlerde sürekli bunu düşünüyorum.

Ben de aynı durumdayım. Ameliyat olmak istiyorm ama beni korkutan o kadar çok var ki. En kötüsü de burnumun nasıl olmasını istediğime bile karar veremedim. Estetik olmuş insanların bile çoğunun burnunu beğenmiyorum. Nesini beğenmediğimi bile tarif edemiyorum.

Ben ameliyat olmaya kesin karar verdim ama hangi doktor sorunu var. Bursada mı Ankarada mı olsam karar veremiyorum. bir de işten en fazla bir hafta izin alabilirim. Estetik amaçlı bir ameliyat olacağı için sağlık raporu vb. sunamam sanırım :43:

Merhaba arkadaşlar,
08 Martta Memorial Hastanesi-Doç.Dr.Burak Erdamar'a ameliyat oldum. Burnum kırıktı. Deviasyon, konka, sinüzit ile beraber estetik yaptırdım. Hala inanamıyorum. Beklediğim gibi asla değilmiş. Ben kendimi en kötüsüne alıştırmıştım. Çevremde gördüklerimle bu yaşıma kadar son ana kadar bekledim ve iyiki Burak Bey'i bulmuşum. Salı günü ameliyat oldum. Çarşamba günü çıktım. Ameliyattan çıktığımda burnum sarılı, burun deliklerimde silikon tamponlar ve burnumum üstünde atel gibi alçı gibi de birşey vardı. Çıkmadan önce silikonu çıkarttı. Sadece gıdıklandım. :) Daha önce bir arkadaşım başka bir doktorda ameliyat olmuştu. Göz çevresi müthiş morarıp şişmişti. Onu görünce az daha bayılıyordum. O şekilde olacak diye çık korktum. Benim göz altlarımda çok az bir kızartı, morartı oldu. Şişlik oldu. Ama git gide hızlıca iniyor. Burnumu o kadar doğal yaptı ki asla anlaşılmıyor ve müthiş yaptı diyebilirim. Şu an ameliyat olalı 2,5 hafta oldu. 10 gün içinde zaten morarıkların %80'i geçiyor. Şu an morarığım yok. Sadece hafif şişlik var. Acayip nefes alıyorum. Ama doktorum daha çok açılacak dedi. Arkadaşlar size tavsiyem Burak Bey'e muhakkak görünün. O kadar alçak gönüllü, sıcak kanlı bir insan ki hemen inananıo, güvenip 1 referansla ona ameliyat oldum. Çok mutluyum. Canımı acıtan tek şey kolumdaki kelebeğin çıkartılmasıydı diyebilirim. :) Lütfen doktorunuzu iyi seçin. Herşey doktorda bitiyor. Ben kolumu bacağımı bir yere çarpsam anında morarır normalde. Bu kadar az morarıkla atlatmam müthiş bir deneyim.

canım ben de 10 gün önce ameliyat oldum, nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. benim burnumda şu an sadece bantlar var, ama ben pek beğenmedim burnumu:5:. sırt ve orta hat iyi ama ucu çok sert, kalkık ve büyük geldi bana. umarım iner de düzelir:43:

canım ya burnunda düzelme varmı benm bugün 13. günüm ve burun ucu kocaman sankiii uff inecekmi ne zmana :((( senn burnunda değiimler oldumu cevaplarsan sevinirim:43:

rinoplasti olan ve benim gibi burun ucunu beğenmeyen arkadaşlar estetik sonrası masajın gerçekten önemi çok büyükmüş bunu anladım 1hafta oldu bandajlarım çıkalı masaj ekli konusunda tam bilgi almamıtm doktorum dan 2 gündür düzenli masaj yapıyorum ucu daha bi iyi oluyor sanki

rinoplasti olan ve benim gibi burun ucunu beğenmeyen arkadaşlar estetik sonrası masajın gerçekten önemi çok büyükmüş bunu anladım 1hafta oldu bandajlarım çıkalı masaj ekli konusunda tam bilgi almamıtm doktorum dan 2 gündür düzenli masaj yapıyorum ucu daha bi iyi oluyor sanki

ucuna nasıl yapıyorsunuz anlatırmısınız lütfen benim bütün şiş uca toplandı:2:

1465.jpg
5. ayıma az kaldı her zaman değil ama bazı açılardan fotoğraf çekildiğimde burun ucumda hafif kanca beliriyor gibi. doktorum dashil herkes şişlikten diyor ben de şişlikten olduğunu düşünüyorum çok da belirgin birşey de değil aslındsa lakin insan sorunsuz olsun istiyor tabi böyle büyük bir operason geçirdikten sonra. doktorum hacettepeden prof. aycan kayıkçıoğluydu ve genel anlamda çok da memnunum yeni şeklinden. ameliyat sonrası çok büyük ödemim de olmadı sağolsun. sadece burun ucu şişliği inince o kancamsı görüntü gidermi merak ediyorum. burun kalkmaz deniliyor çoğunlukla ama ...

Son düzenleme:
merhabalar arkadaslar 1 sene önce bir burun ameliyatı geçirdim. nefes alamama sikayetim nedeniyle KBB doktorum Doç.Dr. Burak ERDAMAR'A gittim. Muayene etti konka hipetrofisi(burun eti büyümesi) olduğunu söyledi. Sürekli hapşiriyordum ve burnum hiç akmıyordu ayrıca geceleri ağzım açık uyuyordum.Bu çene yapımı bile bozmuştu. kesin ameliyat dedi. o an'a kadar aklımda estetik yoktu. burnum güzeldi fakat kücükken aldığım bir darbe nedeniyle ortada bir kemik vardı. doktorum onu da düzeltmek isteyip istemediğimi sordu bende biraz düsünüp kararımı verdim. zaten anestezi alacaktım her halukarda ve ilerde keşke dememek için rhinoplastiyi kabul ettim. zaten kendisi KBB doktoruydu. yaklasık 1-1.5 saat falan sürdü operasyon. Uyandığımda burnumda tamponlar ve atel vardı. öyle anlattıkları gibi değil kesinlikle. ilk gün yüzümde morluk yok denecek kadar azdı.sabah 9 gibi ameliyat oldum ertesi gün 12 gibi hastaneden çıktım. çıkmadan önce doktorum kontrolümü yaptı tamponları çıkarttı. tamponlar son teknoloji delikli ve silikon yani çıkartırken kesinlikle herhangi bir acı hissetmedim kolayca kayıverdi. burnumu bantladı. ve 1 hafta sonra kontorole çağırdı. ilaçlarımı verdi. dikisiler için merhem, burun içi nemlendirici vs. ikinci gün göz altlarım biraz morardı haliyle. (bu morarma hem kişinin teniyle alakalı hem de doktorun burun kemiğini kırarken vurduğu darbelerle alakalı) benim şişliğim 1-2 gün sürdü. hiç ağrım olmadı. 1 tablet ağrı kesici bile almadım. korktuğum gibi kesinlikle değildi. anlatılanlar eski yöntemler çünkü. 1 hafta sonra burnumun üstündeki ateli çıkarttı dikişler zaten kendiliğinden eridi. sadece bandaj taktı. burun şeklim çok güzeldi, bayılmıstım. cok doğaldı. şimdi iyi ki olmuşum diyorum. Doktorumdan çooooook memnun kaldım yüzüme yakışan doğal burunu abartmadan hem de sağlık sorunumu da sorunsuz gidererek başarıyla sağladı. bir çok arakadasımı yönlendirdim. gitmek isteyen olursa ismini yukarda verdim zaten. çalıstığı hastaneyi de internetten bulabilirsiniz. 1 sene geçti burun seklim tam oturdu cooook memnunum. dediğim gibi 1-2 gün dısında hiç sıkıntım ağrım olmadı. ve artık nefes alabiliyorum en önemlisi :))))))

yesselus hanım burak erdamar beyi uzun zamandır düşünüyorum ancak eserlerinide görmek istiyorum henüz yeni olduğum için albümlere giremiyorum sizinle iletişim kurmak istiyorum her türlü yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
08 Martta Memorial Hastanesi-Doç.Dr.Burak Erdamar'a ameliyat oldum. Burnum kırıktı. Deviasyon, konka, sinüzit ile beraber estetik yaptırdım. Hala inanamıyorum. Beklediğim gibi asla değilmiş. Ben kendimi en kötüsüne alıştırmıştım. Çevremde gördüklerimle bu yaşıma kadar son ana kadar bekledim ve iyiki Burak Bey'i bulmuşum. Salı günü ameliyat oldum. Çarşamba günü çıktım. Ameliyattan çıktığımda burnum sarılı, burun deliklerimde silikon tamponlar ve burnumum üstünde atel gibi alçı gibi de birşey vardı. Çıkmadan önce silikonu çıkarttı. Sadece gıdıklandım. :) Daha önce bir arkadaşım başka bir doktorda ameliyat olmuştu. Göz çevresi müthiş morarıp şişmişti. Onu görünce az daha bayılıyordum. O şekilde olacak diye çık korktum. Benim göz altlarımda çok az bir kızartı, morartı oldu. Şişlik oldu. Ama git gide hızlıca iniyor. Burnumu o kadar doğal yaptı ki asla anlaşılmıyor ve müthiş yaptı diyebilirim. Şu an ameliyat olalı 2,5 hafta oldu. 10 gün içinde zaten morarıkların %80'i geçiyor. Şu an morarığım yok. Sadece hafif şişlik var. Acayip nefes alıyorum. Ama doktorum daha çok açılacak dedi. Arkadaşlar size tavsiyem Burak Bey'e muhakkak görünün. O kadar alçak gönüllü, sıcak kanlı bir insan ki hemen inananıo, güvenip 1 referansla ona ameliyat oldum. Çok mutluyum. Canımı acıtan tek şey kolumdaki kelebeğin çıkartılmasıydı diyebilirim. :) Lütfen doktorunuzu iyi seçin. Herşey doktorda bitiyor. Ben kolumu bacağımı bir yere çarpsam anında morarır normalde. Bu kadar az morarıkla atlatmam müthiş bir deneyim.

sevgili eminep arkadaş birşekilde görüşmemiz gerek bende uzun zamandır burak beye ameliyat olmuş birini arıyordum onun ameliyat etmiş olduğu bir hastasıyla görüşmek beni çok rahatlatacak bu konuda yardımını bekliyorum teşekkürler

Merhaba arkadaslar bende bursadanım....bende burun estetıgı olmak ıstıyorum....ama bır turlu doktor konusunda emın olamıyorum..bana bursada olup tavsıye edılebılcek doktor varmı..bırde estetıkcı degılde kbb doktorunu mu tercıh etmelıyım....

sevgili arkadaşım bursadasın diye kendine böyle ciddi bir konuda sınırlama yapma neticede hastanede çok yatmıyorsun yolculukda yapabiliyorsun

Merhabalar,

Bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Orta okuldan kalma burnumda s şeklinde kırılma ve konka sorunum var. Korkudan ameliyat olmak istemiyordum. Ama artık nefes almakta zorlamıyorum. Günde defalarca hapşırıyorum. Artık acil hale geldi. 3 doktora gittim. Biri Yusuf Can. Kötü referansları olduğu için içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sonra başka bir doktora daha gittim. O da hoşuma gitmedi. En sonra Memorial hastanesindeki Burak Erdamara'a gittim. O kadar tatlı bir doktor ki çok güven veriyor. Çok beğendim. Ama ona ameliyat olmuş birilerinden referans almak istiyorum. İçime çok sindi ama yine de araştırıp, iyice içime sinmesini istiyorum. Burak Erdamar'a ameliyat olmuş olan veya tanıdığı ameliyat olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşça kalın.

eminep kardeş eski mesajını buldum sende benim durumumdaymışsı beni en iyi sen anlarsın sen kurtuldun diye silip atamazsın bana yardımcı olmanı bekliyorum

Back
X