Merhaba arkadaşlar,
08 Martta Memorial Hastanesi-Doç.Dr.Burak Erdamar'a ameliyat oldum. Burnum kırıktı. Deviasyon, konka, sinüzit ile beraber estetik yaptırdım. Hala inanamıyorum. Beklediğim gibi asla değilmiş. Ben kendimi en kötüsüne alıştırmıştım. Çevremde gördüklerimle bu yaşıma kadar son ana kadar bekledim ve iyiki Burak Bey'i bulmuşum. Salı günü ameliyat oldum. Çarşamba günü çıktım. Ameliyattan çıktığımda burnum sarılı, burun deliklerimde silikon tamponlar ve burnumum üstünde atel gibi alçı gibi de birşey vardı. Çıkmadan önce silikonu çıkarttı. Sadece gıdıklandım. :) Daha önce bir arkadaşım başka bir doktorda ameliyat olmuştu. Göz çevresi müthiş morarıp şişmişti. Onu görünce az daha bayılıyordum. O şekilde olacak diye çık korktum. Benim göz altlarımda çok az bir kızartı, morartı oldu. Şişlik oldu. Ama git gide hızlıca iniyor. Burnumu o kadar doğal yaptı ki asla anlaşılmıyor ve müthiş yaptı diyebilirim. Şu an ameliyat olalı 2,5 hafta oldu. 10 gün içinde zaten morarıkların %80'i geçiyor. Şu an morarığım yok. Sadece hafif şişlik var. Acayip nefes alıyorum. Ama doktorum daha çok açılacak dedi. Arkadaşlar size tavsiyem Burak Bey'e muhakkak görünün. O kadar alçak gönüllü, sıcak kanlı bir insan ki hemen inananıo, güvenip 1 referansla ona ameliyat oldum. Çok mutluyum. Canımı acıtan tek şey kolumdaki kelebeğin çıkartılmasıydı diyebilirim. :) Lütfen doktorunuzu iyi seçin. Herşey doktorda bitiyor. Ben kolumu bacağımı bir yere çarpsam anında morarır normalde. Bu kadar az morarıkla atlatmam müthiş bir deneyim.