-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Merhaba. icinize sinen burunlarini begendiginiz olur umarım. ben de istanbuldayim ama ankara'da doktor zamanında bakmistim da gidis gelis gozumde buyudu. ilk gunlerde sislikler morluklar nasıl seyahat edecegim diye.Uzun süredir araştırma içindeydim görüşmeler yaptım eleye eleye buraya geldim. İkisinin de farklı avantaj dezavantajları var kafamda. Buraya yazıyorum lütfen tecrübesi olan anlayanlarla değerlendirelim.
Mesut Kaya: Estetik zevkiminizin uyuştuğunu hissettim, yaptığı burunların hepsini neredeyse Erhan beyin sonuçlarına göre daha çok beğendim. Ancak yaptıgı simulasyona garanti vermiyor bu görüntü tutmaz diyor ve Erhan bey kadar ilgili olduğunu hissetmedim kendisinin. Ancak herkes çok çok memnun. Kendisi Erhan beyden daha tecrübeli ve bir kbb ci. Sadece açık ameliyat yapıyor bu da düşündürücü. Asistanı da çok ilgili gelmedi. ameliyata 10 gün kala napacağınızı biz göndercez diyorlar. Erhan beylerin ekibi daha ilgili ve teşeküllü geldi daha muayeneye gelir gelmez ameliyatla ilgili prosedürleri paylaştılar. Muayenede fotoğraflarımı çekmedi burun içine dışına baktı benim isteğimle sadece yanı çekip simulasyon yaptı. Ama konuşurken estetik zevklerimiz çok benziyordu mesut beyle.
Erhan Coşkun: Göz zevkime hitap etmeyen birkaç burnu var istediğimden fazla doğal yapıyor. Bazı kadınların burnunu biraz geniş kalmış veya maskülene yakın buldum özellikle son yaptıklarını. Ama bana aşırı güven verdi hayatımda gördüğüm en ilgili nazik doktordu ve simulasyonu yüzde 90 tutturacağını söyledi. Ben burun kanatlarımı geniş buluyorum onu daraltıp daraltmayacağı konusunda net bilgi vermiyor ameliyatta bakarım diyor. Kendi göz zevkine göre yapıyor hasta isteği ve müdahelesine göre asla burun yapmıyor. Bu konudan da sapmıyor. Muayene de aşırı ilgiliydi burnuma içten dıştan baktı bir sürü fotoğraf çekti. Kendisi plastik cerrah Barış Çakır gibi bi hocanın yanında 2 senedir. Sürekli kongrelere ve canlı cerrahilere katılan bir hekim. Mesut bey oralara katılmıyor örneğin. Ama mesut bey kadar tecrübeli değil genç bir doktor.
Şimdi ikisinin de artıları eksileri var bir de instagramlarına bakarsak sizce hangisi daha başarılı?
1 hafta kalcam benMerhaba. icinize sinen burunlarini begendiginiz olur umarım. ben de istanbuldayim ama ankara'da doktor zamanında bakmistim da gidis gelis gozumde buyudu. ilk gunlerde sislikler morluklar nasıl seyahat edecegim diye.
Hayırlısı olsun. Son zamanlarda ameliyat olan hastalara da sorun bence. Instagramdan bulup. Öyle yapınca ancak içinize siner.mesut hocaya olacagım sanırım subat sonu
mesut beyin fiyatını biliyor musunuz acabamesut hocaya olacagım sanırım subat sonu
Hangi hastane de acaba doktorBence Mesut Kaya. Bir hastasını gördüm burnu çok güzeldi.
Ayrıca açık teknik buruna hakimiyetin daha fazla olduğu teknik. Ben oldum ve gayet iyiyim. 2 ay oldu. Burnum da oynamaya başladı yavaştan.
Bence tekniğe değil de doktora bakmak gerek.
ben aldım yalnız tarihimiHayırlısı olsun. Son zamanlarda ameliyat olan hastalara da sorun bence. Instagramdan bulup. Öyle yapınca ancak içinize siner.
Bir de şubat sonuna tarih vermez bence o. Mayısa ancak verir gibi geliyor
buruna göre fiyat veriyoor fotografla da verırmesut beyin fiyatını biliyor musunuz acaba
Merhaba oldunuzmu Mesut beye ameliyatmesut hocaya olacagım sanırım subat sonu
Lütfen sakin ol. Uzun zamandir konunu takip ediyorum, on gorusme tecrubelerini de... Henuz cok yeni 6'nci aya dogru cok daha iyi hissedeceksin. Burnun eminim cok kotu değildir. Kötü olsa dahi revizyon var. Otanazi düşünüyorum demek ne demekHAFİF BİR KEMER İÇİN NELERE GİRİŞTİM GENİŞ BİLE DEĞİLDİ BANA SORARSANIZ AMA DAHA İYİ OLUR DİYE DUSUNDUM ÇALIŞTIM HAYATIMI KURDUM YILLARIMI VERDİM AMELİYATI ÇOK İSTEDİM ÇOKTA MUTLU GİRDİM AMELİYATA. BEN SUAN BU SEKILDE YAŞAYAMAM AYAKTA DURAMIYOR YEMEK YİYEMİYORUM GÜNLÜK İŞLERİME DEVAM EDEMİYORUM. PSİKOLOJİK DESTEK ALACAK DURUMLARA DÜŞMEK DAHA ÇOK ACI VERİR. BU SEKILDE DEVAM EDERSEM ZATEN UZUNTUDEN YASLANIP HASTA OLCAM. FORUMDA Bİ ARKADAŞIMIZ VARDI BBL AMELİYATINDAN SONRA MAJOR DEPRESYONA GİREN ONU OKUMUŞ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM ŞUAN AYNI DURUMDAYIM VE BEN ÖTENAZİ ARAŞTIRIYORUM TÜM MAL VARLIGIMI DA AİLEME VERMEK ICIN HAZIRLIK YAPACAGIM
Evet ben de öyle düşünüyorum kesinlikle. Yüzün ortasında bir şeyin değişikliğine alışmak çok zor zamanla alışıyor insan biraz zaman ver kendineLütfen sakin ol. Uzun zamandir konunu takip ediyorum, on gorusme tecrubelerini de... Henuz cok yeni 6'nci aya dogru cok daha iyi hissedeceksin. Burnun eminim cok kotu değildir. Kötü olsa dahi revizyon var. Otanazi düşünüyorum demek ne demekYuzunu kapatıp, ozelden oncesi/sonrasi atabilirsin eminim kotu degildir.