- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Haha evet haklısınız ben de aynı kararsızlık sürecinde olduğum için yanlış yönlendirmek istemedim kapalı estetik için bana mantıklı gelen bir bilgiyi paylaşmak istedim, bence en önemli kısım size en yakışacağını düşündüğünüz burun şekilleri, her iki doktor da kendine has burun yapıyorlar ben mesela kapalı estetikte oluşan burun ucu için kapalı ameliyatı tercih ederim, siz de kendinize yakışacak burun tarzını belirleyebilirsiniz.doktorların farklı olabilir simülasyondan demesi gayet normal bu arada örneğin barış çakırın yaptığı simülasyon vs ameliyat sonuçlarında da farklılık var. Hatta benim görüştüğüm doktorun gönderdiği simülasyonda aynısının olması beklenemez gibi bir ifade vardı.oyle bır cevap ki kafam ıyıce karıstı hahah sizce hangisinin sonucları guzel hangi teknik iyi
Çok ikilemde kalınabilecek bir durum evet ama dediğim gibi ben işin içinden en çok hangi tarzı beğeniyorsam onu seçmekte buldum, her doktorun olmamış burnu oluyor en iyi doktorların bile. bu yüzden iletişim çok önemli diye düşünüyorum, olmasını düzelmesini istediğiniz kısımları doktorun anladığından emin olmalıyız. Geri kalan da kısmet dedikleri, umarım sizin de istediğiniz gibi olur sonucunuz