- 22 Eylül 2011
- 182
- 50
-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
arkadaşlar konu sahibi ile buradan tanışıp instagramdan iletişime devam ettik, ben de çok dil döktüm kendisi şu an çok kötü bir psikoloji içinde, ciddi bir şekilde kendisine zarar vermekten bahsediyor ve ben de çok endişeliyim
ailesinden birilerini tanısam onlara yazıcam ama kimsesini tanımıyorum
nasıl ikna edebiliriz her şeyin bir çözümü olduğuna napabilirim bilmiyorum
benzer durumdan geçenler lütfen deneyimlerini anlatıp her şeyin bir çözümü olduğunu görmesini sağlasak iyi olur diye düşünüyorum
merlinurse adlı hesap hesaptan hemşire oldugun belli. bana doktoru her yerden karalanma dava açabilir diyor :)
mesutun hemşiresi olma ihtimalini düşünmeyecek kadar aptal değilim. hayatımı elimden aldı o adam her yere yazcam
sadece sizinle alakalı yazdıgım mesajlar silinebilir bana yansıyan durum buydu psikolojim kötü özür dilerim. magduriyetimin sayfada kalması benım psikolojim için mühim. lütfen hesabımı kapattırmaya calısmayın. iyi aksamlarMune Merhaba, bu şahıs beni konulara etiketleyip olmadığım biri gibi göstermeye çalışıyor. Gerekirse kişisel bilgilerimi sizinle paylaşabilirim, durumla ilgilenirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Göksel olma demedi sadece aman Allahım kötü bir burun diyecek bir burun değil ama feminen bir burun değil evet dedi dolguyu söyledi sonra da hmm ama delikler de buyuk dedik. Barış çakır da net olarak olma demedi arada kaldı sadece kemer olsa olma dıycektım ama onden genıs ya dedi o da ıkısı de arada kalmıstı ama barıs cakır en cok olmama taraftarı olan doktordu gorustuklerımdesizinle bir kaç ay önce bu başlık altında konuşmuştuk, hep benim ameliyat olmak istediğim ama bir türlü fırsat bulup görüşemediğim doktorlarla görüşmüş, fikirlerinizi yazmıştınız, hatırlıyorum orada size Abdülkadir Göksel ve Barış Çakır ameliyata gerek olmadığını söylemişti sanırım, yani olsanız da büyük bir değişiklik olmayacağını. Belki de bu yüzden bu kadar kötü hissediyorsunuz, size özelden yazdım canınızı sıkmayın lütfen, ameliyat sonrası ilk hali iyi duruyordu yan profilden burnunuzun. Ama evet genel olarak Mesut beyin ve asistanının iletişim konusunda problemi var bence de, bana da ameliyat olsam ve bir sorunla karşılaşsam sonrasında muhattap bulamayacakmışım gibi bir izlenim oluşturdular, özellikle de asistanı.