Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikrüm yok fakat çok araştırdım benim ameliyatımı Ender İnci yapacak sonucu muhakkak paylaşacağım. Bu arada otrivine bağımlısıyım. Hamilelikle birlikte hiç nefes alamamaya başladım 7 senedir otrivine kullanıyorumArkadaşlar baki yilmaz ve volkan sunter hakkında bilginiz varmi bide memnun kalanlar doktorlarının ismini keşke paylassaniz
En çok korktuğum şey sabah gidip o stresle beklemek. Brni daha yukarda uyutsunlar istiyorum çok aşırı heyecanlıyımMerhaba . Ameliyat olalı 9 gün oldu . Kalım deriliyim . Sormak istediginiz bisi varsa yardimci olayim
Şöyleki bende cok stresliydim 2 gun oncesinden uyumadim . bana narkoz ignesi vurulurken guldum bu beni bayiltmaz diye . Emin olun hepsi 1 anda olup bitiyor. Ameliyat anında 1 gr bisi hissetmiyor hatırlamıyorsunuzEn çok korktuğum şey sabah gidip o stresle beklemek. Brni daha yukarda uyutsunlar istiyorum çok aşırı heyecanlıyım
Volkan Sünter’in yaptığı burunlar güzel duruyor;ama hastası değilim. Bana Yusuf Öztürkçü burun ucu estetiği yaptı memnun kalmadım. Ben de bakınıyorum, kafama göre doktor bulursam yine olurum. Bulamazsam kalır böyle, zaten bir değişiklik olmadı burnumda, nasıl estetikse tampon bile takmadı bana gerek görmemiş. Mehmet Nurettin Kıral’ın bazı burunlarını beğeniyorum şimdilik. Hastalarını görmedim, deneyimi olanla da karşılaşmadım. Sadece çok güzel duruyor burunlar.Arkadaşlar baki yilmaz ve volkan sunter hakkında bilginiz varmi bide memnun kalanlar doktorlarının ismini keşke paylassaniz
Peki önceden yani yukarıda ilaç verirler mi?Şöyleki bende cok stresliydim 2 gun oncesinden uyumadim . bana narkoz ignesi vurulurken guldum bu beni bayiltmaz diye . Emin olun hepsi 1 anda olup bitiyor. Ameliyat anında 1 gr bisi hissetmiyor hatırlamıyorsunuz
Korkmayın, çok kolay bir operasyon, zaten hissetmiyorsunuz ki. Ameliyat sonrası da ağrı olmuyor, sadece birkaç gün nefes almak zorluyor. Tamponlar çıkınca rahatlıyorsunuz, alçı da çıkınca tamamdır. Topu topu iki haftalık süreç, ilk 3 gün sonrası çok rahavalla
Nasıl yani? Öncesinde herhangi bi ilaç yok . Ameliyata damar yolu acilip narkoz veriliyo istePeki önceden yani yukarıda ilaç verirler mi?
Yani en azından benimki bu sekildeydiNasıl yani? Öncesinde herhangi bi ilaç yok . Ameliyata damar yolu acilip narkoz veriliyo iste
Ben ameliyathaneyi görmek istemiyorum o yüzden öyle yazdımYani en azından benimki bu sekildeydi
Ha onu görüceksiniz maalesef cunku bilincli gidiceksiniz orayaBen ameliyathaneyi görmek istemiyorum o yüzden öyle yazdım
Bana odada sakinlestirici yaptilar ve 1dk sonrayi bile bulmadi uyudum. Gözümü actigimda ameliyathanedeydim ne oldugunu anlamadan narkozu verdiler zaten.Ben ameliyathaneyi görmek istemiyorum o yüzden öyle yazdım
İşte istediğim cevap buydu bana da sakinleştirici yapsınlar panik atak var bende tam 5 günüm var.ptesi giriyorum ameliyata büyük moral oldu yazdığınızBana odada sakinlestirici yaptilar ve 1dk sonrayi bile bulmadi uyudum. Gözümü actigimda ameliyathanedeydim ne oldugunu anlamadan narkozu verdiler zaten.
Hic korkulcak bi sürec degil gerekirse 2ciyi bile yapabilirdim. Sadece sonucu beklemek skici oluyor günden güne degisiyor burun.
Benim dr.um sigara içmemem gerektiğini söyledi ki içmiyorum. Bitki çayı içilmeyecekmiş. Bir de kahveyi azalt dedi ki onu da günde 2 defa içiyorum.Bende görüşmeye gideceğim büyük bi ihtimal ile ameliyat olacağım hoca ile anlaşabilirsem. Ben aslında sadece stresim migrenim var ameliyat sonrası başım çok ağrır mı diye . Birde sigara içiyorum onu nasıl çözeceğim oda bi sorun.