..Rimmel London Makyaj Malzemeleri..

rimmel in fondotenini kullanmştım kapatıcılıgı falan güzeldi ciltte durusuda. ama cildimi cok bozdu. benim cilt tipimdendir belkide ama bir daha asla kullanmadım. clarins in oil free olan fondotenlerinden cok memnun kaldım cilt tipiniz sivilcelenmeye müsaitse kozmetikten etkileniyosa bence bu ürün tercih edilebilir

Kuru bir cildim var aksine ben çok memnun kaldım içinde serum varmış rimmel fondötenin içersinde ve cildimi besliyor birçok fondöten kullandım şimdiye kadar cildimde hep pul pul bi görünüm oluşturdular. Rimmel fondöteni uygulamadan önce ekstra bir nemlendirici sürmeye bile ihtiyaç duymuyorum açıkçası :)
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

benim cilt yapımdan kaynaklı olabilir sivilcelenmeye cok müsait muhtemelen ondan dolayı ben pek memnun kalmadım, ama dedigim gibi cilde sürdügümde dagılımı cok güzeldi ciltte durusunu seviyodum ve bütün gün akma dagılma yapmadan, cildimden cıkarana kadar kalıcılıgını koruyodu. normalde problemsiz ciltler için dogru bir tercih

real techniques sünger kulanıyorum ben. fondotende. çok iyi.
beauty blenderde aklımda.. ama okuduğum kadarıyla çok fark yok.

real techniques sünger kulanıyorum ben. fondotende. çok iyi.
beauty blenderde aklımda.. ama okuduğum kadarıyla çok fark yok.
Bencede pek bi fark yok yani okadar parayi vermeye degmez diye dusunuyorum. Cok daha uygun fiyatli ve ayni etkiyi gosteren sungerler varken beauty blanderin fiyati cok abarti bence

Bencede pek bi fark yok yani okadar parayi vermeye degmez diye dusunuyorum. Cok daha uygun fiyatli ve ayni etkiyi gosteren sungerler varken beauty blanderin fiyati cok abarti bence
ben real i 28 liraya almıştım . beauty 50 liraydı. yarı yarıya nerdeyse. ve fark yok.

ben real i 28 liraya almıştım . beauty 50 liraydı. yarı yarıya nerdeyse. ve fark yok.
Aynen oyle gercekten bende eklipsin sungerini almistim 11 tlye :) hala daha kullaniyorum gayet kibar ve nazik davraniyorum sungere :) suan icin bi asinma yirtilma gibi hasara ugramadik :) real techniques in fircasi var bende de :) firca kullanmiyorum artik sadece allik ve pudrada kullaniyorum :) fondoten uygulamami sungerle yapiyorum cok daha dogal bi gorunum oluyo gercekten :)

ben fırça setini aldım real techniques in. gerçekten fırçalarıda çok güzel

kızlar rimmel london ruj ve lip balmlarının içerik fotoğraflarını atabilir misiniz?peraben içeriyor mu?

Wake me up fondoten ve kapatıcısı çok güzel ama renkleri benim için çok koyu

Fondötenlerinin renk skalası çok kötü. Ve rimelleri de hiç güzel değil.(en azından benim denediklerim.)

Rimmel'in ojelerini beğeniyorum sanırım sadece.

Fondötenlerinin renk skalası çok kötü. Ve rimelleri de hiç güzel değil.(en azından benim denediklerim.)

Rimmel'in ojelerini beğeniyorum sanırım sadece.
Ben kolay kolay rimel begenmem kuzum fakat rimmelin rimelleri olsun fondotenleri olsun cookk memnun kaldim ojelerine laf yok zaten uzunca sureler severek kullaniyodum :)

Ben kolay kolay rimel begenmem kuzum fakat rimmelin rimelleri olsun fondotenleri olsun cookk memnun kaldim ojelerine laf yok zaten uzunca sureler severek kullaniyodum :)
Canım benim halbuki kirpiklerim zaten uzun ve kıvrıktır ben hacim ararım rimelde sadece..Ama rimmel'in 2-3 tane maskarasını denedim ve hiçbiri hacim vermedi

Fondötenleri de sarı alt tonlu olduğum için maalesef bana olmuyor.. kaş maskarası da hiç sabitlemedi kaşlarımı . öyle yani :)

aynen rimmel in fondötenleri kapatıcıları falan hep pembe alttonlulara uygun Nuray sen de pembe tenliysen belki ondan beğenmişsindir uymuştur cildine..

Stay matte transparan pudrasını aldım beğendim sexy mamadan daha güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…