• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..Rimmel London Makyaj Malzemeleri..

Ben loreal in rimelini kullanıyorum o da çok iyi
Ben çok fazla rimel kullandım lancomun şu meşhur hypnose dramasından tutda loreal mega volume miss manga black rimeline kadar kullandım hatta bu miss mangayı çok methettiler şöyle iyi böyle iyi dediler ama ne hypnose dramadan ne lorealden nede maybelline lerden hiç memnun kalmadım kirpiklerim bildiğin rimel seçiyor şuana kadar en rahat ettiğim flormardı taaki rimmel londonla tanışana kadar :KK68: bundan sonra rimelde kesinlikle rimmel londonu tercih edicem :KK200:

Ben çok fazla rimel kullandım lancomun şu meşhur hypnose dramasından tutda loreal mega volume miss manga black rimeline kadar kullandım hatta bu miss mangayı çok methettiler şöyle iyi böyle iyi dediler ama ne hypnose dramadan ne lorealden nede maybelline lerden hiç memnun kalmadım kirpiklerim bildiğin rimel seçiyor şuana kadar en rahat ettiğim flormardı taaki rimmel londonla tanışana kadar :KK68: bundan sonra rimelde kesinlikle rimmel londonu tercih edicem :KK200:
Cnmcmmm ben de sonunda bugün rimelimi aldım, kahverengi ambalaj argan yağlı olan :)

Eger acil değilse senin için yılbaşında indirime girer o zaman stokta yapabilirsin
Cook dogru diyosun :) acil lazim degil ama kasimda dogum yapicam kismetse disari cikamam buyuk bi ihtimal bu sebeple simdilik bana lazim olan bi fondoten ve firca :)) evdeki fondoten ve fircadan hic memnun degilim hamilelikten dolayi makyajda yapmiyorum zaten ama dogumdan sonra cok ihtiyacim olucak :))

Yarın watsonsa gidicem rimmel in beyaz kapaklı hafif kapatıcılık veren fondoteni ni alıcam yüksek kapatıcılık veren fondotenlerden pek memnun kalamıyorum flormarın denemediğim fondoteni kalmadı hiçbiri aradığım gibi değil. Fakat rimmelin beyaz kapaklı fondoteni sanırım tamda istediğim gibi görelim bakalım nasıl durucak cildimde :) birde nude tonlarında ruj alıcam :KK19:
Fondötenden ben memnunum canım. Yalnız ben ivory aldım en açık tonu bi o kalmıştı biraz pembe alt tonlulara göre ki çoğu ivory öyle zaten. Ben sarı alt tonluyum ama ciltle bütünlük sağlıyor. Ben farklılık göremedim. renk skalasını bilmiyorum indirimdeydi 13 tl'ye almıştım mart ayında :KK49: Hatta bileğimde denemiştim rengini. Denediğim yerde o aralar renk bozukluğu oluşmuştu kırmızıydı, her neyse denedim orta derecede kapattı ve leke kayboldu :) Çok açık olduğu için her zaman kullanmıyorum ama memnunum ben :KK36:

Kızlar dün watsonsdan rimmel londonun scandaleyes XX-treme maskarasını aldım yanında göz kalemi ile hediyeydi. Deneyip te aldım sürülüş kolaylığı kirpiklerime verdiği hacmi dolgunluğu çok sevdim topak topak durmadı kaltıntı bırakmadı göz kaleminede bayıldım çok kullanışlı pratik kullanan varmı bu markanın makyaj malzemelerini? Ben fondotenlerini allıklarını rujlarını vs. çok merak ediyorum kolay kolay maskara beğenmem ben flormarın dışında da istediğim hacmi uzunluğu veren maskara olmadı hiç ama rimmel'in maskarasını çoook beğendim :) normalde ojelerinide severek kullanıyorum bu markanın ben :) Siz ne düşünüyosunuz Rimmel london hakkında tavsiye ettiğiniz farları, allıkları, fondotenleri vs. var mı?

Ben ruj larını kullanıyorum çok beğeniyorum kesinlikle ....

Cook dogru diyosun :) acil lazim degil ama kasimda dogum yapicam kismetse disari cikamam buyuk bi ihtimal bu sebeple simdilik bana lazim olan bi fondoten ve firca :)) evdeki fondoten ve fircadan hic memnun degilim hamilelikten dolayi makyajda yapmiyorum zaten ama dogumdan sonra cok ihtiyacim olucak :))
Beauty blender diye sünger var ondan çoğu kişi memnunmus ben de merak ediyorum. Ay canım Allah bağışlasin sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hatta darısı başıma bana da dua et:anneadayı:

Canim bende de fondotenin beyaz kapaklı olanı var ivory rengi,fırça içinse real techniquesin fırçaları güzeldir bende expert ve stippling fırçaları var ayrıca yine aynı markanın beauty blender benzeri süngeri var fırçalarımın pabucunu dama attı resmen çok kullanışlı tavsiye ederim

Daha kullanmadım cnm, bakalım yarın işe giderken sürcem :) Yorumlarımı yazarım :KK66:
Tamam kuzum haber beklicem senden :)
Gittim aldım bugun:KK6:
Kız setmiş bunlar. Yanında hediye değilmiş. Öyle sanıp gittiydim almaya:rolleyes:
Aaa watsonsdaki kız bana öyle dediydi yada ben mi yanlış anladım bu şekilde daha hesaplı oluyo kalem 1 tl ye geliyo kampanya bu dedi ama allah allah :) Ben yanlış anlamış olabilirim belkim :) Böyle daha hesaplı olmadımı ama :) valla inanılmaz memnunum kaleminden de maskarasından da :)
Fondötenden ben memnunum canım. Yalnız ben ivory aldım en açık tonu bi o kalmıştı biraz pembe alt tonlulara göre ki çoğu ivory öyle zaten. Ben sarı alt tonluyum ama ciltle bütünlük sağlıyor. Ben farklılık göremedim. renk skalasını bilmiyorum indirimdeydi 13 tl'ye almıştım mart ayında :KK49: Hatta bileğimde denemiştim rengini. Denediğim yerde o aralar renk bozukluğu oluşmuştu kırmızıydı, her neyse denedim orta derecede kapattı ve leke kayboldu :) Çok açık olduğu için her zaman kullanmıyorum ama memnunum ben :KK36:
Ben de beyaz kapaklı nude renkli orta kapatıcılık fondotenini aldım dün eve geldim uyguladım baktım çokda memnun kaldım flormarın fondoteni gibi kalıp şeklinde durmadı ve pütür pütür durmadı cildimde sanki kendi tonummuş gibi cildimdeki renk tonlarını dengeledi gerçekten çok beğendim :)) beklediğimden daha iyi çıktı bu rimmelin fondoteni :) birde içinde serum varmış bu fondotenlerin kuru ciltler için çok büyük bi nimet bu :) dudak ve burun kenarlarımda fondoteni uygulamadan önce nekadar baz ve nemlendirici sürsem dahi hep bi pul pul görüntü oluyordu yinede :/ ama rimmelin fondotenini bazsız nemlendiricisiz uyguladığım halde duruşunu beğendim doğal durdu cildimde :) maksimum 5 saat en fazla cildimde kalma süresi yinede ben çook memnun kaldım :) hafif yapılı olması çok güzel cildimde yokmuş gibi :)

Son düzenleme:
Beauty blender diye sünger var ondan çoğu kişi memnunmus ben de merak ediyorum. Ay canım Allah bağışlasin sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah hatta darısı başıma bana da dua et:anneadayı:
Sünger olayına daha hiç geçmedim acayip merak ediyorum bendeki flormarın fondoten fırçası sürerken cizgi yapıyor ciltte hiç sevmiyorum bu olayı dün de kararsız kaldım fırçamı alsam yoksa süngermi diye baya düşündüm watsonsda sonra sadece fondotenimi alıp çıktım böylede bi huyum var kararsız kalınca almıyorum ben ürünü karar verince gidip alıyorum :) sonradan pişmanlık duymamak için :)

Canımm çok teşekkür ederim Rabbim sana en güzelini nasib etsin tez zamanda tattırsın bu duyguyu inşallah :))):anneadayı::KK200:

Canim bende de fondotenin beyaz kapaklı olanı var ivory rengi,fırça içinse real techniquesin fırçaları güzeldir bende expert ve stippling fırçaları var ayrıca yine aynı markanın beauty blender benzeri süngeri var fırçalarımın pabucunu dama attı resmen çok kullanışlı tavsiye ederim
Benimkide beyaz kapaklı olanı :) numarasına felan hiç bakmadım kıza tarif ettim cildimde denedik uydu tmm dedim aldım üstünde nude yazıyor :)akşam eve gidince iyice inceliyim bi :)) bende çook memnun kaldım fondoten den kıvamı çok hoşuma gitti :) yaa bu sünger işine girişicem heralde hep fırça kullandım şimdiye kadar ama ciltte fırçayla uyguladıktan sonra doğal durmuyor cizgiler oluşuyor hiç hoşuma gitmiyo bu şekilde en iyisi bu akşam iş çıkışı gidip süngeri alayım ben :KK19:

Son düzenleme:
Yaa rujlarında çok fazla seçenek yoktu kalmamıştı istediğim nude tonlarda bi ruj bulamadığım için alamadım bulduğum ilk fırsatta kapıcam bitane :)

Bende nude olarak kate moss serisinin 03 ve 45 numaralı rujları var. 45 olan yeni çıkan nude serisinden. Kesinlikle bi bak derim bugünlerde bundan başka ruj sürmez oldum çok beğendim rengini bir de 42 var onu almadım ama o da çok hoş :)))

ben de rimelini kullanmıştım sadece, yeşil renk olandan ve acayip memnun kalmıştım ;) hatta iyi oldu hatırlattığın rimelim bittiğinde tekrar kullanabilirim ben de :)

Bende nude olarak kate moss serisinin 03 ve 45 numaralı rujları var. 45 olan yeni çıkan nude serisinden. Kesinlikle bi bak derim bugünlerde bundan başka ruj sürmez oldum çok beğendim rengini bir de 42 var onu almadım ama o da çok hoş :)))
Tamam canımcım :) not aldım bu akşam iş çıkışı gidicem tekrar belki gelmiştir bugün yeni ürünleri :) bitanede rujunu istiyorum rimmelin şimdilik aldıklarımdan çok memnun kaldım :) yavaş yavaş allıklarını farlarını vs. herbişeyini alıcam :)

ben de rimelini kullanmıştım sadece, yeşil renk olandan ve acayip memnun kalmıştım :KK66: hatta iyi oldu hatırlattığın rimelim bittiğinde tekrar kullanabilirim ben de :)
Rimel konusunda çok iyi gerçekten :) ben artık rimelim bittikçe bu markanın rimellerini alıcam:KK19:

Benimkide beyaz kapaklı olanı :) numarasına felan hiç bakmadım kıza tarif ettim cildimde denedik uydu tmm dedim aldım üstünde nude yazıyor :)akşam eve gidince iyice inceliyim bi :)) bende çook memnun kaldım fondoten den kıvamı çok hoşuma gitti :) yaa bu sünger işine girişicem heralde hep fırça kullandım şimdiye kadar ama ciltte fırçayla uyguladıktan sonra doğal durmuyor cizgiler oluşuyor hiç hoşuma gitmiyo bu şekilde en iyisi bu akşam iş çıkışı gidip süngeri alayım ben :KK19:
Aynen canım fondoten için en iyisi sünger,orjinal beauty blender pahalı olduğu için rt.in süngerini aldım güzel memnunum canım

Back