- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
Tamam kuzum haber beklicem senden :)
Aaa watsonsdaki kız bana öyle dediydi yada ben mi yanlış anladım bu şekilde daha hesaplı oluyo kalem 1 tl ye geliyo kampanya bu dedi ama allah allah :) Ben yanlış anlamış olabilirim belkim :) Böyle daha hesaplı olmadımı ama :) valla inanılmaz memnunum kaleminden de maskarasından da :)
Ben de beyaz kapaklı nude renkli orta kapatıcılık fondotenini aldım dün eve geldim uyguladım baktım çokda memnun kaldım flormarın fondoteni gibi kalıp şeklinde durmadı ve pütür pütür durmadı cildimde sanki kendi tonummuş gibi cildimdeki renk tonlarını dengeledi gerçekten çok beğendim :)) beklediğimden daha iyi çıktı bu rimmelin fondoteni :) birde içinde serum varmış bu fondotenlerin kuru ciltler için çok büyük bi nimet bu :) dudak ve burun kenarlarımda fondoteni uygulamadan önce nekadar baz ve nemlendirici sürsem dahi hep bi pul pul görüntü oluyordu yinede :/ ama rimmelin fondotenini bazsız nemlendiricisiz uyguladığım halde duruşunu beğendim doğal durdu cildimde :) maksimum 5 saat en fazla cildimde kalma süresi yinede ben çook memnun kaldım :) hafif yapılı olması çok güzel cildimde yokmuş gibi :)
Ya asansorlu kalem dimi? Ben daha kullanmadım da..