- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
Tamam kuzum haber beklicem senden :)
Aaa watsonsdaki kız bana öyle dediydi yada ben mi yanlış anladım bu şekilde daha hesaplı oluyo kalem 1 tl ye geliyo kampanya bu dedi ama allah allah :) Ben yanlış anlamış olabilirim belkim :) Böyle daha hesaplı olmadımı ama :) valla inanılmaz memnunum kaleminden de maskarasından da :)
Ben de beyaz kapaklı nude renkli orta kapatıcılık fondotenini aldım dün eve geldim uyguladım baktım çokda memnun kaldım flormarın fondoteni gibi kalıp şeklinde durmadı ve pütür pütür durmadı cildimde sanki kendi tonummuş gibi cildimdeki renk tonlarını dengeledi gerçekten çok beğendim :)) beklediğimden daha iyi çıktı bu rimmelin fondoteni :) birde içinde serum varmış bu fondotenlerin kuru ciltler için çok büyük bi nimet bu :) dudak ve burun kenarlarımda fondoteni uygulamadan önce nekadar baz ve nemlendirici sürsem dahi hep bi pul pul görüntü oluyordu yinede :/ ama rimmelin fondotenini bazsız nemlendiricisiz uyguladığım halde duruşunu beğendim doğal durdu cildimde :) maksimum 5 saat en fazla cildimde kalma süresi yinede ben çook memnun kaldım :) hafif yapılı olması çok güzel cildimde yokmuş gibi :)
Benim cildim yağlıdır ama ben de ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim pütür pütür oluyor :/ ama rimmelde olmadı hiç öyle bişey :) günlük için çok ideal bi fondöten. Ben parmaklarımla da süngerle de denedim ikisi de aynı fazla değişmiyor ama süngerle daha iyi oluyormuş gibi sankiBen de beyaz kapaklı nude renkli orta kapatıcılık fondotenini aldım dün eve geldim uyguladım baktım çokda memnun kaldım flormarın fondoteni gibi kalıp şeklinde durmadı ve pütür pütür durmadı cildimde sanki kendi tonummuş gibi cildimdeki renk tonlarını dengeledi gerçekten çok beğendim :)) beklediğimden daha iyi çıktı bu rimmelin fondoteni :) birde içinde serum varmış bu fondotenlerin kuru ciltler için çok büyük bi nimet bu :) dudak ve burun kenarlarımda fondoteni uygulamadan önce nekadar baz ve nemlendirici sürsem dahi hep bi pul pul görüntü oluyordu yinede :/ ama rimmelin fondotenini bazsız nemlendiricisiz uyguladığım halde duruşunu beğendim doğal durdu cildimde :) maksimum 5 saat en fazla cildimde kalma süresi yinede ben çook memnun kaldım :) hafif yapılı olması çok güzel cildimde yokmuş gibi :)
Evet canım çok pratik kullanışlı bi kalem :) ucundada beyaz bişi var ayarını kaçırınca silmesi toparlaması kolay oluyo :)Ya asansorlu kalem dimi? Ben daha kullanmadım da..
Mat fondotenler genelde hep pul pul duruyor ciltte ama rimmelin fondoteni hem parlak durmadı mat durdu hemde pul pul bi görünüm yapmadı kuru bi cildim olduğu halde :) günlük kullanım için evet cidden çok iyi bi ürün ama ben daha rimmel dışında başka fondoten kullanıcağımı sanmıyorum cildimede iyi geldi nemlendirdi sanki :) sünger konusunda hala kararsızım kimi diyorki çok fazla emiyor fondoteni kat kat sürmek gerekiyor kimi diyorki temizleme işi uğraştırıyor fırça daha pratik ama herkesin kesin söylediği bişey varki ciltte en kusursuz görünümü veren sünger :) benim flormarın fondoten fırçasının ucu çok büyük birazdaha küçük fondoten fırçası düşünüyodum aslında fırça cilde çok yedirmiyor fondoteni daha homojen bi görünüm veriyor diye ayrıyetten birde fırça ile uygulamak cildin gözeneklerini tıkamadığı için daha sağlıklı olduğunu düşündüğümden fırça tercih ediyorum :/ birazdaha küçük uçlu fırça bulursam iyi olur sanki watsonsda real techniques in fırçasını düşünüyorum bakalım :)Benim cildim yağlıdır ama ben de ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim pütür pütür oluyor :/ ama rimmelde olmadı hiç öyle bişey :) günlük için çok ideal bi fondöten. Ben parmaklarımla da süngerle de denedim ikisi de aynı fazla değişmiyor ama süngerle daha iyi oluyormuş gibi sankisüngeri gratisten almıştım eklips miydi neydi markası 10 tl gibi bişeydi fiyatı da
Cnm kullandım sonunda :) benim de hoşuma gitti gerçekten hem de argan yağlı olduğu için besleyici özelliği de var :)Tamam kuzum haber beklicem senden :)
Aaa watsonsdaki kız bana öyle dediydi yada ben mi yanlış anladım bu şekilde daha hesaplı oluyo kalem 1 tl ye geliyo kampanya bu dedi ama allah allah :) Ben yanlış anlamış olabilirim belkim :) Böyle daha hesaplı olmadımı ama :) valla inanılmaz memnunum kaleminden de maskarasından da :)
Ben de beyaz kapaklı nude renkli orta kapatıcılık fondotenini aldım dün eve geldim uyguladım baktım çokda memnun kaldım flormarın fondoteni gibi kalıp şeklinde durmadı ve pütür pütür durmadı cildimde sanki kendi tonummuş gibi cildimdeki renk tonlarını dengeledi gerçekten çok beğendim :)) beklediğimden daha iyi çıktı bu rimmelin fondoteni :) birde içinde serum varmış bu fondotenlerin kuru ciltler için çok büyük bi nimet bu :) dudak ve burun kenarlarımda fondoteni uygulamadan önce nekadar baz ve nemlendirici sürsem dahi hep bi pul pul görüntü oluyordu yinede :/ ama rimmelin fondotenini bazsız nemlendiricisiz uyguladığım halde duruşunu beğendim doğal durdu cildimde :) maksimum 5 saat en fazla cildimde kalma süresi yinede ben çook memnun kaldım :) hafif yapılı olması çok güzel cildimde yokmuş gibi :)
Birdahaki tercihim arganyağlısı olucak :) onda aklım kaldı çünkü :)Cnm kullandım sonunda :) benim de hoşuma gitti gerçekten hem de argan yağlı olduğu için besleyici özelliği de var :)
Canım fırçayla denemedim hiç hep parmaklarımla yapıyordum daha doğal duruyordu elimin ısısından ama süngerle ilk başlarda dediğin gibi çok yiyordu fondöteni :) sonra bi videoda görmüştüm fondöteni yüzüne nokta nokta sürüyor öyle kullanıyor ben de öyle yaptım çok yemedi ne kdr sürdüysem o kadarını harcadı :) sen de öyle dene istersen :) bende revlonun color stayini denemek istiyorum ama buradaki watsonslara gelemedi bi türlüMat fondotenler genelde hep pul pul duruyor ciltte ama rimmelin fondoteni hem parlak durmadı mat durdu hemde pul pul bi görünüm yapmadı kuru bi cildim olduğu halde :) günlük kullanım için evet cidden çok iyi bi ürün ama ben daha rimmel dışında başka fondoten kullanıcağımı sanmıyorum cildimede iyi geldi nemlendirdi sanki :) sünger konusunda hala kararsızım kimi diyorki çok fazla emiyor fondoteni kat kat sürmek gerekiyor kimi diyorki temizleme işi uğraştırıyor fırça daha pratik ama herkesin kesin söylediği bişey varki ciltte en kusursuz görünümü veren sünger :) benim flormarın fondoten fırçasının ucu çok büyük birazdaha küçük fondoten fırçası düşünüyodum aslında fırça cilde çok yedirmiyor fondoteni daha homojen bi görünüm veriyor diye ayrıyetten birde fırça ile uygulamak cildin gözeneklerini tıkamadığı için daha sağlıklı olduğunu düşündüğümden fırça tercih ediyorum :/ birazdaha küçük uçlu fırça bulursam iyi olur sanki watsonsda real techniques in fırçasını düşünüyorum bakalım :)
real techniquesin fırçasını aldım dün akşam gratisten de eklipsin süngerini aldım uygun fiyatlı diye deniyim dedim :) fırça daha pratik bu bi gerçek ama süngerin ciltte bıraktığı o pürüzsüz görünüm de başka hiç bişeyde yok gratisteki kızın tarif ettiği gibi önce ıslattım sonra hafif sıktım süngerin suyunu peçeteyle aldım irazdaha suyunu nemli bi şekilde uyguladım hem sünger temiz kalır hemde fazla fondoten emmemiş olur süngerin dedi :) ama kullanım sonrası tekrar yıkanması gerekiyor tabi :) bu şekilde olduğu için belkide fazla ömürlü olmuyor bu süngerler ama uygulanmış hali fırçaya nazaran kat be kat daha iyi kesinlikle :) belki günlük fırça ile uygularım acil sür çık modunda iken ama özenli makyaj yapıcağım zamanda kesinlikle sünger uygularım :)) böylelikle de tanışmış oldum bu süngerle beauty blender in süngerini düşünüyorum şimdi ama bi süngerede 60 tl vermek düşündürüyor beni :/Canım fırçayla denemedim hiç hep parmaklarımla yapıyordum daha doğal duruyordu elimin ısısından ama süngerle ilk başlarda dediğin gibi çok yiyordu fondöteni :) sonra bi videoda görmüştüm fondöteni yüzüne nokta nokta sürüyor öyle kullanıyor ben de öyle yaptım çok yemedi ne kdr sürdüysem o kadarını harcadı :) sen de öyle dene istersen :) bende revlonun color stayini denemek istiyorum ama buradaki watsonslara gelemedi bi türlü
Evett canım ya ben bu sünger olayını fazla sevmeye başladım :) hatta fırçayı aldığıma pişman oldum desem yeridir gerek bile yokmuş halbuki cildi öyle kusursuz pürüzsüz doğal gösteriyorki sanırım artık hep sünger kullanıcam benSüngeri aynen ben de o şekilde kullanıyorum yalnız yıkamada öyle hemen sabunla falan çıkmıyorbebek şampuanı biraz olsun çıkartıyor fazlaca hassas davranıp yıkamak gerekiyor tırnakla kazımak aşındırıyor aklında bulunsun canım :) fırçayı kaça aldın ben de çok merak ediyorum ama genelde hep ellerimle sürdüğüm için daha pratik geliyor biraz üşengecim galiba bence beauty blender almaya hiç gerek yok o fiyata güzel bi fondöten alırsın
Çok sevindim beğenmene canım paran boşa gitmemiş oldu. 1 tane b.blender fiyatına 5 tane eklips alırız 2-3 yıl rahat kullanırızEvett canım ya ben bu sünger olayını fazla sevmeye başladım :) hatta fırçayı aldığıma pişman oldum desem yeridir gerek bile yokmuş halbuki cildi öyle kusursuz pürüzsüz doğal gösteriyorki sanırım artık hep sünger kullanıcam benbeauty blenderin ki çok pahalı ya dediğin gibi hiç gerek yok o fiyata fondoten alırım daha iyi gerçekten eklipsin süngeri çok hoşuma gitti evet nazik davranmak gerekiyor :) kullanımla alakalı gerçekten süngerin uzun ömürlü olup olmaması :)) kibar davranıldığı sürece bir sıkıntı yok :) eskidiğinde gidip tekrar yenisini alsak dokunmaz gerçekten hesaplı :) fırçalarımı kaldırıcam artık sünger kullanıcam ben
Çook doğru dedin kesniliklee canımÇok sevindim beğenmene canım paran boşa gitmemiş oldu. 1 tane b.blender fiyatına 5 tane eklips alırız 2-3 yıl rahat kullanırız
Ya bu beauty blender son zamanlarda benimde aklımdareal techniquesin fırçasını aldım dün akşam gratisten de eklipsin süngerini aldım uygun fiyatlı diye deniyim dedim :) fırça daha pratik bu bi gerçek ama süngerin ciltte bıraktığı o pürüzsüz görünüm de başka hiç bişeyde yok gratisteki kızın tarif ettiği gibi önce ıslattım sonra hafif sıktım süngerin suyunu peçeteyle aldım irazdaha suyunu nemli bi şekilde uyguladım hem sünger temiz kalır hemde fazla fondoten emmemiş olur süngerin dedi :) ama kullanım sonrası tekrar yıkanması gerekiyor tabi :) bu şekilde olduğu için belkide fazla ömürlü olmuyor bu süngerler ama uygulanmış hali fırçaya nazaran kat be kat daha iyi kesinlikle :) belki günlük fırça ile uygularım acil sür çık modunda iken ama özenli makyaj yapıcağım zamanda kesinlikle sünger uygularım :)) böylelikle de tanışmış oldum bu süngerle beauty blender in süngerini düşünüyorum şimdi ama bi süngerede 60 tl vermek düşündürüyor beni :/
Bence eklipslerde ayni sonucu veriyor kullanimla alakali kesinlikle kuzum. Gayet de ciltte purussuz duruyor fondoten bebek gibi :) beauty blander kullanmadim cok pahali fiyati ve bi sungere o parayi vermem sahsen cok daha uyguna istedigim etkiyi bulabiliyoken hic de gerek yok bence :)Ya bu beauty blender son zamanlarda benimde aklımda
Gerçekten çok merak ediyorum herkes aşırı övüyor falan. Cidden elimizle sürdüğümüzden çok mu farklı bir görünüm veriyor bu beauty blender?
Yoksa abartılıyor mu? Fiyatıda az değil resmen bi fondöten fiyatı :)
Bence eklipslerde ayni sonucu veriyor kullanimla alakali kesinlikle kuzum. Gayet de ciltte purussuz duruyor fondoten bebek gibi :) beauty blander kullanmadim cok pahali fiyati ve bi sungere o parayi vermem sahsen cok daha uyguna istedigim etkiyi bulabiliyoken hic de gerek yok bence :)
Ekstra arti olarak ne gibi bi farklilik gosterebilir bilmiyorum beauty blander ama bence cok pahali fistigim
Sungerler oyle fircalar kadar uzun omurlude degiller hem okadar para vermeye gerek yok bana gore
Hee tabiki kuzum elinle dağıttığından çok daha doğal güzel dürüyor süngerle böyle tampon şeklinde pıt pıt yaparak cilde dağıtmak çok daha pürüzsüz yapıyor istersen yüzünün bi tarafına elinle dağıt bitarafına süngerle pıt pıt yaparak dağıt farkı görüceksin :)Ya evet öylede nette birkaç kişi ucuz olanlar hakkında kötü yorumlar yapmış o yüzden bende merak ettim kuzum..
Peki şöyle diyim elimizle sürdüğümüzden farkı ne? Yani süngerle sürünce daha mi güzel oluyor?
Ben hep el sıcaklığı en güzel şekilde dağıtır diye düşünüyordum ama bilemedim
Hee tabiki kuzum elinle dağıttığından çok daha doğal güzel dürüyor süngerle böyle tampon şeklinde pıt pıt yaparak cilde dağıtmak çok daha pürüzsüz yapıyor istersen yüzünün bi tarafına elinle dağıt bitarafına süngerle pıt pıt yaparak dağıt farkı görüceksin :)
8 tl bişey canım ya hiç bişey değil :)Tamam canım eklipsin süngeri ne kadardı? :)
8 tl bişey canım ya hiç bişey değil :)
cidden baak farkı görüceksin bi dene :))Uygunmuş ya o zaman bir şans verilebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?