- Konu Sahibi benimnickim
-
alix alienden hiç rimel denemedim ama maybellin önerebilirim
özellikle one by one
maybelline sarıyı bilmiyorum ama morunu kullandım mükemmel bişeydi rimelde maybellineden şaşmam
one by one ın normalini kullanmadımone by one dediğin uzatan kıvıran aynı zamanda hacim veren bişeyse olabilir:)bu arada benim kafam karıştı:)
one by one ın normalini kullanmadım
yenide çıkan satin black kullandım
dolgunlaştırıyor gerçekten
uzatıp kıvırmasıda iyi
ACİL YARDIM
Arasında kaldığım rimeller
-Alix avien 3 in 1(hem kıvırsın hem uzatsın hem hacim versin istediğim için aklım bunda)
-Alix avien DNA (bunun için çok güzel yorumlar yapmışlar)
-Maybelline sarı (bunada öyle yorumlar yapmışlar ki kullanıp memnun kalmamış olsan yine kullanmaya başlarsın)
Sonuç olarak aklım 3 ın 1 de ama kullanıcı yorumlarıyla fikrim değişebilir.
ACİL YARDIM
Arasında kaldığım rimeller
-Alix avien 3 in 1(hem kıvırsın hem uzatsın hem hacim versin istediğim için aklım bunda)
-Alix avien DNA (bunun için çok güzel yorumlar yapmışlar)
-Maybelline sarı (bunada öyle yorumlar yapmışlar ki kullanıp memnun kalmamış olsan yine kullanmaya başlarsın)
Sonuç olarak aklım 3 ın 1 de ama kullanıcı yorumlarıyla fikrim değişebilir.
Hangi maskarayı kullanacağımı nasıl anlarım. Ben hiç makyaj yapmıyorum da acaba yardımcı olabilir misiniz?
canım markadan çok fırçası önemli çok değil hatta direk fırçası önemli tabi bu demek değil ki markası bilinmeyen rimellerden al. Uygun fiyatlı güzel markalar da mevcut
fırçasının iyi olup olmadığını hatta kirpiklerime uygun olup olmadığını nasıl anlayacağım peki? o kadar yabancıyım ki bu konulara anlatamam yani.. kirpiklerim benim gür, uzun, kıvrık nasıl birşey almam gerekir acaba? :)
yardımlarınız için teşekkür ederim
maybelline nin ben sarsını kullandım ama fuşya gibi renk olanını daha çok beendim canım..hala ondan kullanıyorum..fırçası çok güzel..benim kirpikler zayıf ve az onu sürdüğümde kirpiklerim gerçekten güzel görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?