- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
iyi dileklerin için teşekkür ederim. haklısın aslında bende gelsin gitsin istiyorum ama bunu son dönemlerde özellikle göremeyince zoruma gitmeye başladı.aslında eşime dediğim şuydu: hiçkimseden bir beklentim yok ummazsam eğer,gördüğüm zaman sevinir mutlu olurum,yapmazsa da zaten beklentim yoktu der geçerim.bu düşünceyi benimsemiştim aslında bir süredir ama dün söylediği; ''tren olmazsa bize gelirsiniz bebek doğunca biz nasıl geleceğiz'' lafı sanırım toparladığım tüm gücü geri aldı.konuyu da bu düşünceler iyice kafamı sarıp huzursuz ettiği anda açtım zaten içim dolmuş sanırım rahatlamak istedim birilerine anlatıp.
Anliyorum seni canim, dusuncende de cok haklisin,insan esinden bile bir beklentiye girmeyecek, ozaman esin ufak birsey yapsa bile cok mutlu oluyor insan. Bu dusunceni kayinvalden icinde uygula." Gelsede olur gelmesede olur, bebek icinde bir beklentim yok zaten, biz bebegimize o olmadanda bakariz" deyip kendini ve beynini buna inandirmalisin. Ancak bu sekilde uzulmessin ve kafana takmassin. Ayrica tren bahane, gelmek istese otobuslede gelir, nazi sana sanirim.