Rimel

Ben Max Factor'un False Lash Effect Voluptuous rimelini kullanıyorum. Aynen istediğiniz gibi kirpikleri tarayarak kıvırıyor, siyahlığı yeterli, yapıştırmıyor da. Ben çok memnunum ama Maybelline Lash Sensational'ı da çok övmüşler bu bitince bir de onu deneyeyim ehehe.

Dior Diorshow Estase kullaniyordum birara cok memnundum ama su gecirmez degil diye baska marka aldim.
Hatta dior maximizer ile muhtesem oluyor.

Isadora Flashing Volume Instant Effect, en iyisi, 5 tanesi backup olarak duruyor, bu rimel üretimden cikarilirsa ölürüm herhal

Maybelline lash sensationalin iki çeşidi var black ve extra black.
Öneren arkadaslar hangisini kullandı bilmiyorum ama benim kullandığım extra black tek kat sürüldüğünde çok çok iyi. İkinci kat gececeksen topaklanma yapıyor.
Ama inanılmaz kalıcı. Akarı kokarı yok.
Makyajını silmeden uyusan ertesi güne aynen kalıyor.
Tek kat için mükemmel.

Maybelline lash sensational gerçekten çok güzel bir rimel fakat asla benim kirpiklerimden çıkmıyor, çıkarırken o kadar çok kirpiğim dökülüyor ki anlatamam. Tek tek ayırma konusunda maybelline push up angel rimeline kesin ve kesin kefilim.. Hacim için de üstüne the falsies black drama.. efsane oluyor.. Herkes sorar bana hangi rimeli kullandığımı..

Çift fazlı bir makyaj temizleyici kullan. Çok rahat cıkıyor hiç dökmeden.

Max factor clump defy maskara. Tek tel ayırıyor ve çok güzel bir görüntü veriyor. Kat kat kullanıma uygun

Farmasi nin 3D rimelini keşfedene kadar maybelline push up drama kullanıyordum ama farmasi 3 D yi keşfedince artık asla değiştirmem takma kirpik gibi uzatıyor tek tek ayırıyor ve asla akma bulaşma yok daha iyisi olamaz benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…