Rimel

Adimutluluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
14
7
1
Arkadaslar yok mu kirpikleri tel tel ayiran bir rimel öneriniz?Kullandiginiz rimelden memnun musunuz?Ben avonun mark siyah tabani beyaz renkli rimelini kullnyrm ama tum kirpiklerimi birbrne yapstryr örümcek ayagi gibi görünüyor arayistaym oneride bulunursanz sevinirm:)))

Ben rimel kullananlarda kirpikleri tel tel olani cok nedir gordum cogu orumcek ayagi gibi durutor hele kiminin topaklar oluyor uclarinda syrmeseler daha iyi bence

Maybelline'nin lila renkli olan rimelini kullanıyorum dolgunlastirmaya ve tel tel yapmaya birebir ardından da oriflame nin the one serisinden bir rimel ile de uzamasını sağlıyorum. Iki rimel ile uzun ve dolgun kirpikler benimleee:))

Max factor, loreal ve mac in butun rimellerinden memnun kaldim.
Maybelline bende akma yapiyor, makyaji yapip 2 saat sonra panda gibi oluyorum, 3 farkli rimelini denedim (biri waterproff) hepsinde ayni sorunu yasadim, gorumceme verdim o hepsinu sorunsuz kullandi :)

Flormar precious curl cok güzel. Ben Estee lauder kullanıyordum arkadasimda gördüm bunu takma kirpik zannettim 1 taneyi bitirdim şimdi 2.yi alicam.

Üstüste çok fazla süruyorsunuz bence ve sonrasında fırçayla ayırın hani kaşları düzeltmek için fırçalar varya onunla küçük erkek tarağıda olur

Maybelline lash sensational kullanıyorum ilk çıktığından beri. Hem kalıcı hem çok güzel uzatıp kıvırıyor. Kirpik kıvırıcıyla kullanınca kaşlara değiyor

Max factor false lash effect kullanıyorum memnunum. Rimel alırken fırçasının kıl gibi olmamasına, tarak gibi sert dişleri olmasına dikkat edin. O kıl fırçalar çabuk yıpranıyo bir işe yaramıyor

Sizin için kendi maskaramın fotosunu çektim. Bundan iyisini hiç görmedim. Tavsiye ederim.
Baya yıpranmış ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…