- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- Konu Sahibi Barta kulesi
-
Alışkın değilseniz günlük sürmüyorsanız öyle olur benceKızlar hangi marka olursa olsun ne zaman kirpik sürsem gözlerim ağırlaşıyor ve uykum geliyor. Benim gibi olan var mı? Yıldım vallahi, şıkır şıkır hazırlanıp düğüne gidiyorum mesela, esneyerek gidip esneyerek dönüyorum dkfkf
Alışkın değilseniz günlük sürmüyorsanız öyle olur bence
Uyurken de,yemek yerken de,temizlik yaparken de her zaman ve her yerde aynaya bakmadan sürebilme yeteneğim var.Alışkanlık sanırım.
Fazla makyaj yapmam,sevmem.
Ama rimel olmazsa olmazım.
Göz kapaklarınıza ağırlık bindirdiği içindir; uykumuz geldiğinde gözümüzü açmakta zorlandığımız için vücudumuz, herhalde yine uykumuz geliyor diye dünüyor olabilir :)Kızlar hangi marka olursa olsun ne zaman kirpik sürsem gözlerim ağırlaşıyor ve uykum geliyor. Benim gibi olan var mı? Yıldım vallahi, şıkır şıkır hazırlanıp düğüne gidiyorum mesela, esneyerek gidip esneyerek dönüyorum dkfkf
Canım senin ikiz çocukların yok mu?Aslında öyle olduğunu düşündüm, 4 gün düzenli makyaj yaptım sabah dkkfk öğleyin çocuklarla beraber uyurken buldum kendimierken pes ettim sanırım
SürmeKızlar hangi marka olursa olsun ne zaman kirpik sürsem gözlerim ağırlaşıyor ve uykum geliyor. Benim gibi olan var mı? Yıldım vallahi, şıkır şıkır hazırlanıp düğüne gidiyorum mesela, esneyerek gidip esneyerek dönüyorum dkfkf
Mizon markasının bir rimeli var, çok hafif ve suyla bile çıkan bir ürün. İlk defa benim gibi rimel sürünce uykusu gelen birini duydum, hayretBunu bir dene derim. Bir de göz cevreni nemli tut.
Canım senin ikiz çocukların yok mu?
Zaten gün içinde yoruluyorsun. Rimel suruyorsan demek ki dışarıya cikacaksindir. Dışarıya çıkmak da tonla iş, kendin hazırlanacaksin, o ara çocuklara gozkulak olacaksın,
Onları hazırlayacaksin, bir de degil iki dışarı çıkacaksın. Bir de yaz ayı sıcak hava... O yorgunluk...yazarken bile uykum geldi
Bende öyleym careyi kirpik liftingte buldm. Bde kirpiklerim agırlastgı için yorgun gbide hissediyorm öylede oluyorm zten.. bitek bende o cinslk var sanıyodm rimeli silince uykum kacıyodu
Evettttt bir de bende bazı yüz kremleri, göz kremleri de yapıyor. Galiba gözlerimiz alerjik, hafiften yanmaya başlayınca ZzzzzzYaaa yalnız değilmişim, gerçekten yeni uyandığında bile rimel sürdüğün için uykun geliyor mu? Daha da yeni almıştım rimelimi, ss aldım
Aaaaa al bir kişi dahaBende öyleym careyi kirpik liftingte buldm. Bde kirpiklerim agırlastgı için yorgun gbide hissediyorm öylede oluyorm zten.. bitek bende o cinslk var sanıyodm rimeli silince uykum kacıyodu
İpek kirpik dökğlmeye baslaynca görüntü bi garip oluyo. Arakadasm en son yolarak ckardu kalanları kendi kirpikleride koptu birazDernek kursak epey üye toplayacakmışız yalnız he dkfkfkg
Ya ipek kirpik düşünüyordum aslında, benimkiler ok gibi lifting fayda eder mi bilmiyorum
Evet :dNasıl ya, bu kadar basit miydi çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?