Göz Makyajı rimel öneri?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Rimel istiyorum artık kirpiklerim kısa ve cansız dolguluk ve yoğunluk veren rimel istiyorum baktım ama çok önceden açılmış konular var önerileriniz neler ?

Kullandığım en iyi rimeller sephora ve estee lauder markaydı. Daha uygun fiyatlı isterseniz Rimmel markasının arganlı rimeli de çok iyi

maynelline one by one,en pahalı olanları tek geçer,denendi onaylandı.

Rapsodinin maskarasını almıştı bir arkadaşım biraz dandik diyorlardı ama onunda ince ve az kirpikleri vardı çok iyi diyordu resmen takma kirpik gibi yapmıştı. İsterseniz deneyin hem fiyatıda çok uygun bir şey kaybetmezsiniz.

notenin rimeli vaardi youtubede hande dogandemire sinem kobala makyaj yapan bir kadin var çok güzel yapıyor . note rimel kullandi büyük gösterdi.. alcaktim bulamadim valla.. maybeline seçtim. oda çok güzel yapıyor.

Rapsodinin maskarasını almıştı bir arkadaşım biraz dandik diyorlardı ama onunda ince ve az kirpikleri vardı çok iyi diyordu resmen takma kirpik gibi yapmıştı. İsterseniz deneyin hem fiyatıda çok uygun bir şey kaybetmezsiniz.

Ben bunu tavsiye üzerine almıştım gratisten. Fiyatına göre performansı aşırı iyi,bittikçe yine alırım valla :)

estee lauder sumptuous bi harika dostum

Estee Lauder çok güzel, uygun fiyatlı olarakta maybelline.Estee lauderın tek kat sürüşü Maybelline'ın 5 katı gibi tabi, yanma falan da yapmıyor memnunum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…