- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
ufff bende hypnose kullanıyorum aslında güzel ama ben daha dolgun istiyorum takma kirpik etkisi kadar abartılı bişey.
gurbaam mac inkini teyzem çok tavsiye etti ondan ekledim çok memnunmuş :S
max factörünki mesela çok iyi ama ben nasıl başarıyorsam 10 günde bitiriyorum onu.
bende diorshow a takıldım ama çok fazla eleştiri okudum hakkında :bbo:
he bu arada bi arkadaş clinique ninkini tavsiye etmiş;kullandım canım ben onu ama isediğim gibi dolgun bi görünüm vermedi bana
napçem beenn:çok üzgünüm:
qurbaacımı dinledim Diorshow'u aldım.Yılbaşı süprizi Boynerde çokta uygun bir fiyata geldikaydirigubbakcemile3Onların indirimiyle 47 milyona düştü hadii sonra Boynerde 10 kişiden birine 40 milyonda indirim geldimi diorshow şansla bana 9 liraya:sm_cool::hooray:
Kullanırken kulakların çınladı birtanem gerçekten güzel bir ürün diorshow buna ilaveten sizlere nivea beaute double black önerebilirim ondanda çok memnun kalmıştım ve yine Flormar Turbo Boost X5 Waterproof Mascara Blackkaydirigubbakcemile5
iki tane max factor kullandım.max factor hemen kuruyo arkadaşlar.. güzel yapıo kirpikleri ama iki ay bile dayanmadan kuruyor. 2000 caloriyi almak istedim yazılanlara göre ama kuruduğundan almaya cesaret edemedim..
loreal telescopic de kirpikte anında kuruyor benim kullandığım. yani ikinci katı sürmeye fırsatını kalmıyo.
Aybüke senin listende yok ama, ben 7 senedir maybelline volume express kullanıyorum..
tüy kadarcık kirpiklerimi ok gibi yapıyor...Hiç te yolda bırakmadı beni...
Parfüme acımam da öyle rimele filan 50 ytl vermek bana çok geliyor kızlarsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?