RIHANNA ve yeni gri saçları

yakışmamış beğenmedim. hem griden çok parlak siyah gibi duruyor. kızıl ve kırmızı harici renk denemesin bile bence.

bi de benim mi fesatlıktan gözlerim yanlış görüyor yoksa bu kız o beyaz transparan şortun içine külot giymemiş mi

bi de benim mi fesatlıktan gözlerim yanlış görüyor yoksa bu kız o beyaz transparan şortun içine külot giymemiş mi

Ten rengi giymiş olmalı... Yani lütfen giymiş olsun!

Bu arada hep söylerim her renk saç ve kesim yakışıyor bu kadına...

bir iç çamaşırı firması hayrına şuna sponsor olsun da giyinsin reklam ayağına bari don-sütyen falan

Riri ye bayılıyorum ama gri saçları çok kötü olmuş.. Bence en çok kızıl ve siyah saç yakışıyor. Abarttı artık yani.. Ayrıca kendileri çıplakken kendini özgür hissediyormuş ondan iç çamaşırı tercih etmiyormuş.. :S :S

afedersiniz ama bunlarda farklı olacaz diye işin mokunu çıkarıyorlar vallahi gram beyin yok Allah iyiki bunlara bir ses vermiş gerçekten o da olmasa ne yaparlardı diye düşünüyorum farklı olmak sürekli saç baş degiştirip bu tarz giyinmek degildir

bu kadın yüzünden yurdum kezbanı da maymuna döndü. kendilerini buna benzetecekler diye. çirkin ve saçma.

millet birde rihanna rihanna diye kuduruyor tamam sesi güzel eyvallah bende bazı şarkılarını dinliyorum ama son yıllardaki hali bence içler acısı ne yapacagını şaşırmış durumda fazla şöhret olmak bazen iyi sonuçlar doğurmuyor bu kız böyle giderse gerçekten sonunu iyi görmüyorum birde çok güzel olsa neysede suratlarında bir ton makyajla geziniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…