- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Hayırlı olsun pozitif testiniz kanda da güzel çıkar inşallahAyy hadi insallah korkmucam yarın baktırıcam degilsem onumuzdeki ay silik cikana kadar test yaparım cıkınca kanda baktırmam acık mutmutlu olurum kesin akıllanmam yaparım yine testler
Merakla bekliyorum canımdaha sonuc cikmadi canm aksam paylasirim
siziin idrar testiniz pozitif cikmisti sanirimBende bugun kan testi yaptirdim sonucum <5.00 cikti yani negatif galiba kafami karistiran daha once iki ayri hastahanede 1,6 digerinde 1,2 cikardi simdi 5.00 biraz daha bekleyecegim adet olmazsam doktora gidecegim
canm benm degerim 201 ciktiMerakla bekliyorum canım
Evet emin degildim gerci silikti cunki ikinci cizgim degerimede sonuc okuyan bayan negatifte denmez pozitifde denemez dedi bekliyecegim artik biraz dahasiziin idrar testiniz pozitif cikmisti sanirim
aynen canm. iki gundr bir test yap. koyulasma oluyor muEvet emin degildim gerci silikti cunki ikinci cizgim degerimede sonuc okuyan bayan negatifte denmez pozitifde denemez dedi bekliyecegim artik biraz daha
sag ol canm benm darisi senin basina insllahAyy cok sevindim allahim sag saglim kkucagina almayi nasip etsin insallah
Amin insallahsag ol canm benm darisi senin basina insllah
Pazartesi tekrar kanda baktiricam idrar testinde ilk yaptigim 2. Cizgi vardi cok net degildi ama daha sonra yaptigim testte coookk hafif belirdi oda sonradan baskadabidrarda yapmamistim yapmicamda simdilik biraz sakinleseyimaynen canm. iki gundr bir test yap. koyulasma oluyor mu
sen. kendine 2 3 tane tes al 2 gunde bir yap zaten varsa cikar octamed al onda. guzel cikiyoAmin insallah
gec dollenme olabilir .ben adet gunun de test yaptim. cizgiler netti sonra kayboldu golge kaldi dedim heralde degilim testin izidir 3 gun gecince .5 snde cizgi cikti. sonra. gene. yaptim 4 gun gecikmede gene cikti 6 gunde koyu oldu sonra kanda 200 olmusPazartesi tekrar kanda baktiricam idrar testinde ilk yaptigim 2. Cizgi vardi cok net degildi ama daha sonra yaptigim testte coookk hafif belirdi oda sonradan baskadabidrarda yapmamistim yapmicamda simdilik biraz sakinleseyim
Canım seni üzmek istemem ama sonucun 5 değil, 5'ten küçük çıkmış.Bende bugun kan testi yaptirdim sonucum <5.00 cikti yani negatif galiba kafami karistiran daha once iki ayri hastahanede 1,6 digerinde 1,2 cikardi simdi 5.00 biraz daha bekleyecegim adet olmazsam doktora gidecegim
Ya çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahcanm benm degerim 201 cikti
Adetin geçmişmiydi canım hatırlayamadımBende bugun kan testi yaptirdim sonucum <5.00 cikti yani negatif galiba kafami karistiran daha once iki ayri hastahanede 1,6 digerinde 1,2 cikardi simdi 5.00 biraz daha bekleyecegim adet olmazsam doktora gidecegim
Evet ya 3 yada 5 gün gecikti duzensiz oldugu icinAdetin geçmişmiydi canım hatırlayamadım
cok sag ol canm benmYa çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anladım canım bende emziriyorum benimde o yüzden düzensiz grbelik yoktur diye düşünmüştüm en son kardeşimin zoruyla test aldım ve öyle öğrendim. Bence yeniden yap 2 tane al hatta yanılma payı az olur en azından. Bide sabah ilk idrar uzun süre mesanede kaldığından daha iyi sonuç veriyor yani 1 2 saatlik idrarla pozitifse bile ya daha silik çıkıyor yada hiç çıkmayabiliyor.Evet ya 3 yada 5 gün gecikti duzensiz oldugu icin
bende emziriyorumAnladım canım bende emziriyorum benimde o yüzden düzensiz grbelik yoktur diye düşünmüştüm en son kardeşimin zoruyla test aldım ve öyle öğrendim. Bence yeniden yap 2 tane al hatta yanılma payı az olur en azından. Bide sabah ilk idrar uzun süre mesanede kaldığından daha iyi sonuç veriyor yani 1 2 saatlik idrarla pozitifse bile ya daha silik çıkıyor yada hiç çıkmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?