- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 30
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Sağolun :)çok teşekkür ederim.Amin,KOlaylıklar :)
Çok bariz gebelik mevcut görünüyor.
Bunlara hiç girişmeyin.
İlla ki yapmak isterseniz bir adet daha alın eczaneden daha belirgin çıkacaktır.
Gözünüz aydın....
Allahım nasıl bi mucize bu ya 1.5 yaşındaki oğlum bikaç haftadır karnımı öpüp duruyordu sebebi buymuş demek kiHamilelik görünüyor tebrikler canım
Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allahım maşallahAllahım nasıl bi mucize bu ya 1.5 yaşındaki oğlum bikaç haftadır karnımı öpüp duruyordu sebebi buymuş demek ki
Amin canım inşallah tüm hamilelere kucağına almak, çocuk isteyenlerede tez vakitte müjdeyi almak nasip olsun :)Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allahım maşallah
Eki Görüntüle 2213994
Tahlil yaptıramayınca bir test daha aldım buda control çizgisine göre soluk çıktı ama hamilelik ihtimali olmasa buda çıkmaz öyle değilmi
Tabiki :) tebrikler....
Sonuçlanmadı mı daha?Şuan tahlil sonucumu bekliyorum bakalım hayırlısıyla sonuçlandığı gibi buraya yazacağım :)
Yok ya şimdide baktım yarına bıraktılar heralde anlamadım beklemek daha zor kaç gündür bu sonucu almak için uğraştım bide böyle olunca moralim bozulduSonuçlanmadı mı daha?
Gözünüz aydin hamilesiniz. Saglicakla kucaginiza alin insallah.
Hamilesinnn
9 vakte kadar bebek görünüyor allahın izniyle. .
Hamilesin
Evet, hamilesin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimde testim buna benzer çıkmıştı 2 gün gecikmiştim. Hayırlı olsun
Nasıl emin olamadım e bu bebe doğmuşhayırlı olsun
E hamilesin iste.
Çok bariz gebelik mevcut görünüyor.
Bunlara hiç girişmeyin.
İlla ki yapmak isterseniz bir adet daha alın eczaneden daha belirgin çıkacaktır.
Gözünüz aydın....
Hamilelik görünüyor tebrikler canım
Tabiki :) tebrikler....
356.12 beta hcg değeri ile hamileyimSonuçlanmadı mı daha?
Maşallah tatlım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah356.12 beta hcg değeri ile hamileyim
Amin canım inşallah :)Maşallah tatlım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
Takvimin yanlış olmuş canım :)Amin canım inşallah :)
En az 4 haftalık hamilesin. Son adet tarihini yaz :)Amin canım inşallah :)
Evet bende yeni farkettim doğacağı ayı yanlış girmişimTakvimin yanlış olmuş canım :)
Şimdi olmus ve çok yakışmış, 9 ay saglıkla geçer inşallah :)Evet bende yeni farkettim doğacağı ayı yanlış girmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?