- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Hayirli bol ugurlu olsun insallah.iikinciye bakmak dahha kolay olacak.abbiside yardim eder artikMaşallah canım, benim oğlanda 3 bucuk yasına girdi:) tekrar tüp bebek denedik ve tuttu şükür
Vallahi şoktayım yarın kan tahlili yaptırınca ancak öyle inanıcam sanırımE hamilesin iste.
Hadi hayirlisiVallahi şoktayım yarın kan tahlili yaptırınca ancak öyle inanıcam sanırım
Amin İnşallahHadi hayirlisi
Sagol canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun :)Hayirli bol ugurlu olsun insallah.iikinciye bakmak dahha kolay olacak.abbiside yardim eder artik
Benn dinlenmmek istiyorum günlerce uyumaak istiyorumSagol canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun :)
Aynen :) benim ki anca uyudu. Koltuk tepelerinde geziyor. Saglıkla büyüsünlerde :)Benn dinlenmmek istiyorum günlerce uyumaak istiyorum
Şaka bbi tarafa zormuş yaff
Amin innsallah.Aynen :) benim ki anca uyudu. Koltuk tepelerinde geziyor. Saglıkla büyüsünlerde :)
Teşekkür ederimKonu sahibi arkadaşın sayfasını ihlal etmeyelim.
Kan sonucunu merakla bekliyorum
Çok bariz gebelik mevcut görünüyor.
Anldım teşekkür ederim. Ben ilk hamileliğimde kan tahlilinde öğrendim sadece eşime süpriz için bu testlerden almıştım ondada çok koyu ve net çıkmıştı o yüzden bunda emin olamadım cevapladığınız için teşekkürler :)Çok bariz gebelik mevcut görünüyor.
Bunlara hiç girişmeyin.
İlla ki yapmak isterseniz bir adet daha alın eczaneden daha belirgin çıkacaktır.
Gözünüz aydın....
Ama çok bariz belli.Anldım teşekkür ederim. Ben ilk hamileliğimde kan tahlilinde öğrendim sadece eşime süpriz için bu testlerden almıştım ondada çok koyu ve net çıkmıştı o yüzden bunda emin olamadım cevapladığınız için teşekkürler :)
Her hamileliğin tecrübesi başka oluyor insanda paylaştığınız için sağolun :)Ama çok bariz belli.
Ben öğrendiğimde son gebeliğimi 7 gün kala görünmeyecek kadar silikti.
Tekrar tebrikler
çok teşekkür ederim.Amin,KOlaylıklar :)Her hamileliğin tecrübesi başka oluyor insanda paylaştığınız için sağolun :)
Bende sizi tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?