Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık. Burnu sürekli tıkanıyir. Serum fizyolojik dışında doktor rhinfant burun spreyi verdi. Kullanıyorum ama emin değilim küçücük bebek sonuçta. Ne düşünüyorsunuz?? Kullanan var mı daha önce acaba??
Siz yinede serum fizyolojik kullanmaya devam edin ya da sterimar okyanus suyu var. İki çeşitini de almıştım ben. Sarı balık olan günlük kullanıma uygun, turuncu olan daha fazla tıkalı olduğu durumlar için
Siz yinede serum fizyolojik kullanmaya devam edin ya da sterimar okyanus suyu var. İki çeşitini de almıştım ben. Sarı balık olan günlük kullanıma uygun, turuncu olan daha fazla tıkalı olduğu durumlar için
Ben 45 günlükken kulladım balgam söktürmeye de yarıyor. Günde 2 kereyi geçmeyin ama çok tıkanıyorsa ve uyuyup ememiyorsa serum fizyolojikle seyreltip daha fazla verebilirsiniz.
Ben 45 günlükken kulladım balgam söktürmeye de yarıyor. Günde 2 kereyi geçmeyin ama çok tıkanıyorsa ve uyuyup ememiyorsa serum fizyolojikle seyreltip daha fazla verebilirsiniz.
Biz kullanıyoruz küçüklüğünden beri bu tarz problemler yaşadığımız için. Kullanmazsak geniz tıkanıyor orta kulak iltihabına gidiyor konu. Ayda max 3 gün olacak şekilde veriyor doktorumuz.