rezil oldum :(

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar az once isyerinin merdivenlerinden aşağı yuvarlanmak suretiyle tum isyerindekilere rezil oldum :/
Popom cok acidi bide elim soyuldu ya :(

Düşünce neden rezil olasınız ki? Insanlik hali sonuçta önemli olan canınız bence. Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi...

bişey olmaz sağlık olsun :) popom acıdı yazmıssın bi an acıldı diye okudum sonra yok neyse ki sadece acımıs dedim. Allah daha beterinden korusun :23:

Çok geçmiş olsun canınızın yanması önemli, hiçte rezillik değil.Umarım ciddi birşey yoktur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düşen kişi kendimde olsam gülerim bende ya :1:
rezil olduğunu düşünme herkesin başına gelebilir :26:
Teşekkürler kizkar sağolun da kendime kizdim agzim acik geziyorm
Resmen insan bi bastigi yere bakar diki ya offfff

Geçmiş olsun insanlık hali olabilir niye rezil olasınız ki

Bende bankadan çıkıyprdum bır gun merdivenlerinden aşagıya yuvarlanmıstım

Rezıl olduguma mı yanayım canımın acıdıgına bilemedim

Gülesimde geliyor düşen gördüğümde kendi düştüğümüde gülüyorum tabi ağlıyomuyum gülüyomuyum kimse anlamamıstı

O zaman ne zaman önunden geçsem sanki beni görüp aa düşen kız dıye gülüyorlar diye düşünürdüm

Şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ne safmısım

:27:

Kızlar az once isyerinin merdivenlerinden aşağı yuvarlanmak suretiyle tum isyerindekilere rezil oldum :/
Popom cok acidi bide elim soyuldu ya :(

bunda rezil olacak bişey yok sana bişey olmasın yeter boşversene. kışında ben işyerinin merdiveninden yuvarlanmadım aşağı atlar gibi düştüm ve canım çok yandı herkeste gördü hiçte umrumda olmadı çokta fi fi yani :34::34:

hele beeen dugunmde gelınlıkle merdıvenlerden düstum oysakı esım yanımdaydı herkes kendı havasındaydı oyyy ne gundu

niye rezil olasın ki onlar hiç düşmemişler mi?

arkadaşım lisede okulun merdivenlerinden yuvarlanmıştı düşmemek içinde öndeki çocuğun poposuna tutunmuştu,daha beterleri var yani :30:

canınız sağolsun en fazla dedikoducu tiplere iki gün malzeme çıkacak aman boşverin ben eşimin kolundayken ( ozaman nişanlıydık) ve sevgilililer gününde koca topuklu ayakkabılarla elit bir mekandan çıkarken bir yuvarlandım tam paparazilik yani kalktım güldüm yolumuza devam ettik :1::1::1::1::1:

Bu konuda üstüme tanımam özellikle kalabalık yerleri tercih ederim düşmek için gülmekten kalkamam yerden :60: Sana bir şey olmamış ya boş ver unutulur

Boşverrrrr. bu hayatta kimler rezil olmuyor ki :) geçen gün patron arkamdan geldi adımı söyleyince korkuyla bir bağırdım bütün ofis bana baktı :)

O rezizlliği bi kez bende yaşadım plazanın merdivenlerinden aşagı dötümün üstünde zıplaya zıplaya indim
ve koyu yeşil mor gibi kaplara çürüdü popişim çok geç iyileşti :2:

Back