Rezil Oldum! Bundan sonra nasıl davranmalıyım?

yarın bu akşamki konuşma olmamış gibi onu görünce selam ver devam et, yani görüp selam vermemezlik gerçekten çocukca, madem senin konuşmaların ergence gelmiş ola, onunda hareketleri ergence biraz:) görüp görmemezlikten gelmeler, 1 adım atıp 1 adım geri gitmeler vs.. :) şirin şeyler bunlar tabii güzel duygular...

ama yarın bi ağırlık yapıp uslubunca gördüğün yerde selam vermelisin, ortamına göre oda selam verise konuşursun, selam verip susarsa devam edersin.... bu birincisiydi

2cisi, o senin adını faceden bulup eklemiş dialog kurup iletişime geçmiş, bi bayan olarak sende elinden geldiğince olumlu yaklaşmışsın....ama tıkanmış bir yerde. eğer devam etmesini istiyorsan bu görüşmelerin yarın gece yazışırken; "sabah okula gitmeden önce kahvaltı yapacağımsaat xxx yerde, istersen gelebilirsin" yazarsın... gelirse oky, ama gelmezse sen elinden geleni yapmış olursun....için rahat olsun

ayrıca "sabah okula gitmeden önce kahvaltı yapacağımsaat xxx yerde, istersen gelebilirsin" dediğinde sen onsuz bi kahvaltıyı zaten yapıcaksın ama onu da kendi özgür iradeyine bırakarak kahvaltına çağırıyorsun, yani gelmezse ekilmiş olmicaksın, çünkü onun için gitmiyorsun oraya zaten gidiceksin ama gitmişken onuda davet etmiş olcaksın

en azından ozaman senden olumlu bi eda göremediğini düşenemez o vakit.... gelirse sohbet eder güzel bi sabah çayı içer kalkarsınız, gelmezse neyin ne olduğunu anlamış olursun ve kahvaltını yapar okuluna gider hiiiiiiiiiiç bişey olmamış gibi davranırsın onu umursamıyormuş gibi, ki aksi olursa okula birlikte girmiş olucaksınız zaten:)

İsteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler

Sen msj atmak istiyorsan at mesaj, baktın karşılık vermiyor

Sorun yok, Cool takılmaya devam edersin

Mesaj atsam cevap verir de, son konuşmanın üzerine ısrar etmeyeyim diyorum çünkü zaten anlamıştır bir şeyleri:) Yani eğer vazgeçtiyse ben de üstüne düşüyor gibi olcam o yüzden çekiniyorum :/

Ha bir de trip atma öyle, insanların en çok nefret ettiği şey sevgilisinin/eşinin trip atmasıdır diye düşünüyorum

Sen biraz fazla hizli gitmissin..
zamana biraksaydin keske..
trip yapmalar filan cocuk ne oluyoruz demistir..
daha yeni yeni tanisiyorsunuz ne bu acele..

Kesinlikle canım zamana bırakmak en mantıklısıydı ama dediğim gibi kendisi gayet güzel konuşurken mesaj falan atmayınca ben işkillendim, dün ve bugün de beraber sınava girdik amfi büyük bir de görmeyince tutamadım işte.

Mesaj atsam cevap verir de, son konuşmanın üzerine ısrar etmeyeyim diyorum çünkü zaten anlamıştır bir şeyleri:) Yani eğer vazgeçtiyse ben de üstüne düşüyor gibi olcam o yüzden çekiniyorum :/

Vazgeçip vazgeçmediğini başka şekilde anlayabileceksen onu dene. Benim aklıma bir şey gelmedi

En kötü ihtimal şimdi utanacağın ama ilerde gülerek hatırlayacağın bir anıya sahip olursun

Ben hoşlandığım bi çocuğun numarasını istemiştim ve bana numarasını vermemişti düşün rezilliğimi

Ha bir de trip atma öyle, insanların en çok nefret ettiği şey sevgilisinin/eşinin trip atmasıdır diye düşünüyorum

Aah ah tabii ki de öyle! Çok çok haklısın, insanı çok soğutan bir şeydir bu. Artık nasıl sinir olmuşsam. Ama düşün, biriyle buluşuyorsun, buluşana kadar gayet güzel konuşuyorsun, buluştuktan sonraki 2 gün de öyle. Daha sonra 5-6 gün hiçbir şey demiyor

Gördüğüm yerde selam veremem çünkü dersler ve sınavlar bitti Bütünlemeye kalırsa ancak orda görebilirim tekrar ona da 1,5 ay var

Bu işler böyle olur zaten, bir sürüncemede kalır, hep bir akıl karışıklığı, bir çekingenlik

Bu safhaları yaşamak çok kötü yani, hepimizin de geçmek zorunda olduğu safhalar :)

Şimdiki sevgilime onu sevdiğimi itiraf ettikten sonra o bana 11 gün boyunca hiç bir şey olmamış gibi davranmıştı

Çok sinir bozucu dönemler

Son düzenleme:
Gördüğüm yerde selam veremem çünkü dersler ve sınavlar bitti Bütünlemeye kalırsa ancak orda görebilirim tekrar ona da 1,5 ay var

hmmm:/ öğrencilikten uzak olunca tarihleri kestiremiyoruz tabi:)

yinede rahat tut içini, iletişiminizi buraya kadar getiren bundan sonrasınıda getirir merak etme:)

Bence trip atarak biraz belli ettim yani beklenti içine girdiğimi, belki de arkadaş olarak trip attığımı düşünmüştür aah ah bilmiyorum ki Bundan sonra adım atmaya çekiniyorum iyice anlayacak, zaten çocuk gibi trip attım bir de peşimi bırakmıyor vs demesinden çok çekiniyorum

belki seni sadece arkadas olarak gormustur...
illa ask olacak diye birsey yok,
bence sabret zamana birak olacaksa olur zaten,
olmuyosada zorlama

Dediğim gibi ya rezil olacaksın ya da bir sevgili sahibi olacaksın

''İlk adımı at, yolun sonunu görmen gerekmez''

He bi de sonunu düşünen kahraman olamaz

Aynen belirsizlik safhası insanı delirtiyor. Dur bakalım bekleyelim belki bir şey der Gerçi 5-6 gün bir şey diyen adam şimdi der mi bilmiyorum ama. Demezse de biter ne yapalım, hatta ben şimdiden kafamda bitireyim umutlanıp karşı taraftan adım göremeyince gerçekten canı sıkılıyor insanın

Iyyy yengeç burcu erkeği mi Kardeşim yengeç burcu çok seçicidir, karşı tarafı tartar önce iyice emin olmadan adım atmaz. Aynı kumaş sanırım senin ki de
Sen hareketlerine dikkat et o gelir rahat ol..

hmmm:/ öğrencilikten uzak olunca tarihleri kestiremiyoruz tabi:)

yinede rahat tut içini, iletişiminizi buraya kadar getiren bundan sonrasınıda getirir merak etme:)

Ben de öyle düşünüyorum, madem başlattı istiyorsa devamını getirir :) Sence benim artık yapmam gereken bir şey var mı? Yani onun adım atmasını sağlayacak bir şeye gerek var mı konuşma başlatmak gibi, ben anlamıştır diye düşünüyorum ama emin değilim?

belki seni sadece arkadas olarak gormustur...
illa ask olacak diye birsey yok,
bence sabret zamana birak olacaksa olur zaten,
olmuyosada zorlama

Evet belki de gerçekten öyledir. Zaten kendimi rezil ettim daha ne yapabilirim bilmiyorum :)

Iyyy yengeç burcu erkeği mi Kardeşim yengeç burcu çok seçicidir, karşı tarafı tartar önce iyice emin olmadan adım atmaz. Aynı kumaş sanırım senin ki de
Sen hareketlerine dikkat et o gelir rahat ol..

İlk falsomu verdim maalesef canım :) Çok mu saçmaladım bilmiyorum ki toparlanır mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…