Rezil Oldum! Bundan sonra nasıl davranmalıyım?

esincee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
461
390
Merhaba kızlar, çok acilen birileriyle konuşmam lazım çünkü kendimi rezil olmuş hissediyorum :S Lütfen okuyun ve düşüncenizi söyleyin. Ben üniversitede öğrenciyim. Derslere pek girmezdim, son haftalarda girmeye başladım. Girdiğim derslerden birinde bir çocuğun bakışları dikkatimi çekti, yani öyle çok o bana bakıyor bu bana bakıyor diyen bir kız değilim hatta fazlasıyla dikkatsizim çevremle ilgili. İlgilenmem pek. Bu çocuğun baktığını hissettim yani. Daha sonra sınıfta imza atıldı, ben de attım. Daha sonra bu arkadaş oradan bakıp adımı öğrenmiş, akabinde malum sosyal paylaşım sitesinden ekledi. Ve mesaj attı, seni daha önce görmemiştim şeklinde. Derslere girmediğimi falan söyledim. O şekilde konuştuk. Birkaç gün arayla mesaj atmaya devam etti bugün göremedim seni gelmedin mi? :) gibi. Ben de cevap verdim. Bunun dışında napıyosun'lu bi mesaj atmadı. Ben ilk konuşmamızda tanımadan ekleyenlere sinir olduğumu falan söylemiştim, belki de ondan bilmiyorum. Açıkçası ben de yeni tanıştığım için mesaj atıp atmamasını önemsemedim. Daha sonra bir şey sormam gerekti, çok çekinerek sordum ama nerdeyse sabahın 3üne kadar konuştuk.

Neyse, bundan sonra 3 hafta hiçbir şey demedi. Hatta ben arkadaşımla da konuşmuştum, garip bir çocuk diye ama çok üzerinde durmadım dediğim gibi başlarda. Daha sonra sınav çıkışı ben onu gördüm, daha doğrusu emin olamadım çünkü sadece paylaşım sitesinde net görmüştüm yüzünü, çok gözüm takıldı. Pardon ben sizi bir yerden tanıyorum dedim, oymuş tahmin ettiğim gibi. Ben gideceğim yeri karıştırmıştım, aynı gün bulabildin mi gideceğin yeri :) diye mesaj göndermiş. Ertesi gün sınav çıkışı ben onu gördüm, onun de beni gördüğünü sanıyordum ama göremedim bugün seni :) demiş yine. Neyse böyle böyle konuşmaya başladık. Gece geç saatlere kadar konuştuk sosyal paylaşım sitesi üzerinden. Önümüzde bir sınav vardı ve çıkışta benim işim vardı, ben de geleyim istersen seninle dedi tamam dedim. Biz okulda buluştuk ve beraber işimi hallettik, bir yerde oturup uzun uzun sohbet ettik. Aynı akşam konuşmaya devam ettik, ben vermiştim numaramı buluşacağımız için. Ama buluştuktan sonra benim de ilgimi çekmeye başladı Buluştuktan bir gün sonra da mesaj attı napıyosun diye yine uzun uzun konuştuk. Ancak daha sonra hiçbir şey demedi, yani ne sosyal paylaşım sitesinde ne de telefonla. Ben de üzerime düşmek istemiyor diye düşünüp hiçbir şey yapmadım. Tam 1 hafta oldu buluşalı, yani bu adamın fikri buluşunca değişse niye buluştuktan sonra mesaj atsın ki? Bugün de sınav vardı ve onu gördüm, bir şey demedim yanına falan gitmedim. Ama çok bozuldum tutamadım kendimi mesaj attım görmezden geldiğinizin farkındayım gibi. O da ne görmezden gelmesi dedi, 1 gün sonra cevap verdim. Onu sana sormalı falan dedim gülerek. Kendime yeni arkadaşlar buldum senin görmeni bekleyeceksem ohoo dedim, sınıfta tanıdığım ilk kişi oydu çünkü. O da vaay tamam hayırlı olsun falan dedi. Ben de yine gülerek bundan sonra ister gör ister görme dedim, o da bi değişiklik var sende ergence cevaplar veriyorsun :) demiş. Sonra da ciddi değildim dedim ama kesin an-la-dı! Şimdi ne yapmam lazım, kendimi çok kötü hissediyorum. Son mesajına cevap vermedim. Sizce ben mi yanlış anladım hoşlandığını düşünerek? Lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Sonunu batırmasaymışsın iyiymiş be güzelim
Çocuk ağırdan ağırdan adımlar atıyormuş azıcık daha tutsaydın kendini keşke

Sana bir çok adım atmış, sen de ona adım atarsın diye düşünmüş

Sen ona adım atmayınca da peşinden koşmak istemeyip kendini geri çekmiş diye düşünüyorum

Sonunu batırmasaymışsın iyiymiş be güzelim
Çocuk ağırdan ağırdan adımlar atıyormuş azıcık daha tutsaydın kendini keşke

Tutamadım işte Yani gördü de görmezlikten geliyor diye düşündüm, gerçekten çok sinir oldum. Yani sen konuş konuş, üstelik hiç görmeye bile çalışmadı biliyorum görmek isteyen görür. Peki şimdi ne olacak Yani ne yapmam lazım, hiçbir şey söylemeyeyim mi? Vazgeçmiş midir?

Sana bir çok adım atmış, sen de ona adım atarsın diye düşünmüş

Sen ona adım atmayınca da peşinden koşmak istemeyip kendini geri çekmiş diye düşünüyorum

Hmm ben de adım attım aslında konuşmalarımızla, yani gece geç saatlere kadar konuştuk buluştum numaramı verdim mesajlaştık falan :S

çokda rezil olunmuş bi durum göremedim ben...

sadece "kendime yeni arkadaşlar buldum"
"artık ister gör ister görme"

gibi şeyler yazman biraz samimi olmuş, yani hanım bi kız olarak uslubunu bozma sen canım, espiri yapıcak kadar arkadaş olmamışsınız henüz ki zaten özel niyetle bakmışsınız birbirinize....

duygulara gelince belki o senden çok hoşlandı ama sendende bi adım bekledi, göremeyince emin olamadı....bazı insanlar duygularından emin oluyor ama kendilerinden emin olamıyor reddedilme korkusu duygularını bastırabiliyor malesef...

senin onu reddedeceğinden korkmuş olabilir sende o ışığı yakalayamayınca geri adım atmıştır..
yani sen rezil olmamışsın bence o kendisini sana rezil etmekten korkmuş:)

Şimdi ortada yanlış bi anlaşılma olduğu için ilk önce onu düzeltmek gerekiyoo sanırım :18:

Bana da öyle geldi ama işte ben o ışığı yaktığımı düşünüyorum :) Yani onun yapması gereken muhabbeti devam ettirmekti ettirse kendiliğinden gelişecekti, ben de ona bozuldum zaten hem konuşmadı hem de görmedi. Peki şimdi ne olacak?

Şimdi ortada yanlış bi anlaşılma olduğu için ilk önce onu düzeltmek gerekiyoo sanırım :18:

Aslında düzeltildi gibi bilmiyorum :/ sen de bir değişiklik var ergence cevap veriyorsun :) dedikten sonra ben de ciddi değildim gülüyodum farkındaysan dedim, sen hep gülüyosun anlaşılmıyor ciddi olup olmadığın :) demiş. Ben de o cümleleri ciddi şekilde kurmak bi kere mantık dışı, bana düşmez ki dedim. O da tabi sen de haklısın:) demiş. Ben de anlaştık o zaman dedim, evet:) demiş. Başka da bir şey demedim. Öff sizce ne oldu şimdi vaz mı geçti, ne yaptım ben

Canım ne rezil olması ya kur yapmışsınız birbirinize ahh yerim ben sizi
Sen biraz geride dur ve seyret onun sana gelmesini bekle.
Bakalım neler olacak ayy içim garip oldu mutlu oldum birden sizin durumunuzu okuyunca.

Hmm ben de adım attım aslında konuşmalarımızla, yani gece geç saatlere kadar konuştuk buluştum numaramı verdim mesajlaştık falan :S

Hım anladım çocuk bi şekilde ileri gittiğini düşündü o zaman, sen de başka arkadaş buldum tarzı bir şeyler söyleyerek üstüne tuz biber ektin gibi görünüyor

Çocuktan hoşlandıysan msj atıver, bu konuyu onla konuş, iletişim önemlidir :)

Yalnız sen de istemem yan cebime koy demişsin sanki

Canım ne rezil olması ya kur yapmışsınız birbirinize ahh yerim ben sizi
Sen biraz geride dur ve seyret onun sana gelmesini bekle.
Bakalım neler olacak ayy içim garip oldu mutlu oldum birden sizin durumunuzu okuyunca.

Canım yaa inşallah dediğin gibi olur:) Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:) Peki madem hoşlanıyordu neden konuşmayı devam ettirmedi ben de vazgeçti sandım doğal olarak ki içimden bir ses geri falan gelmeyecek diyor

Evet yaa ne bileyim ben o konuşmayı devam ettirmeyince vazgeçti sandım. Üstüne bi de görmeyince. Paranoya mı yaptım ne yaptım anlamadım. Konuşma iki önceki mesajımda belirttiğim gibi bitti, sizce hala bir şey demeli miyim? Lütfen okuyup cevap verin çok ihtiyacım var :)

Amann canım gelmesin o kaybeder öyle bak olaya, belki de hayırlı olmayacaktı.
Ayrıca hoşlanmışsa er ya da geç gelir daha çok erken yorum yapmak. Belki seni sıkmak istememiştir. Kız peşinde koşan erkek profili vermek istememiştir.
Zamana yay akışına bırak.

Bence oda olayı anlayamamış seni çözmeye çalışıyo
Sadce biraz kafası karışık sana dönecek

İsteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler

Sen msj atmak istiyorsan at mesaj, baktın karşılık vermiyor

Sorun yok, Cool takılmaya devam edersin

Haklısın sanırım canım hayırlı değilse olmasın diyorum zaten hep :) Ben hoşlandığını hissettim ama odun işte konuşuyorsan gerisini de getir değil mi Anladım canım kendisi yengeç burcu karşı taraftan emin olmadan belli etmez duygularını bir de bu biraz rahat bir tip gibi :) Artık anlamıştır biraz bir şeyler umarım istiyorsa gelir kendi :)

Sen biraz fazla hizli gitmissin..
zamana biraksaydin keske..
trip yapmalar filan cocuk ne oluyoruz demistir..
daha yeni yeni tanisiyorsunuz ne bu acele..

Bence oda olayı anlayamamış seni çözmeye çalışıyo
Sadce biraz kafası karışık sana dönecek

Ay inşallah canım:) Bence de beni anlayabilmiş gibi gözükmüyor aslında konuşmayı devam ettirseydi anlayacaktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…