Merhaba kızlar, çok acilen birileriyle konuşmam lazım çünkü kendimi rezil olmuş hissediyorum :S Lütfen okuyun ve düşüncenizi söyleyin. Ben üniversitede öğrenciyim. Derslere pek girmezdim, son haftalarda girmeye başladım. Girdiğim derslerden birinde bir çocuğun bakışları dikkatimi çekti, yani öyle çok o bana bakıyor bu bana bakıyor diyen bir kız değilim hatta fazlasıyla dikkatsizim çevremle ilgili. İlgilenmem pek. Bu çocuğun baktığını hissettim yani. Daha sonra sınıfta imza atıldı, ben de attım. Daha sonra bu arkadaş oradan bakıp adımı öğrenmiş, akabinde malum sosyal paylaşım sitesinden ekledi. Ve mesaj attı, seni daha önce görmemiştim şeklinde. Derslere girmediğimi falan söyledim. O şekilde konuştuk. Birkaç gün arayla mesaj atmaya devam etti bugün göremedim seni gelmedin mi? :) gibi. Ben de cevap verdim. Bunun dışında napıyosun'lu bi mesaj atmadı. Ben ilk konuşmamızda tanımadan ekleyenlere sinir olduğumu falan söylemiştim, belki de ondan bilmiyorum. Açıkçası ben de yeni tanıştığım için mesaj atıp atmamasını önemsemedim. Daha sonra bir şey sormam gerekti, çok çekinerek sordum ama nerdeyse sabahın 3üne kadar konuştuk.
Neyse, bundan sonra 3 hafta hiçbir şey demedi. Hatta ben arkadaşımla da konuşmuştum, garip bir çocuk diye ama çok üzerinde durmadım dediğim gibi başlarda. Daha sonra sınav çıkışı ben onu gördüm, daha doğrusu emin olamadım çünkü sadece paylaşım sitesinde net görmüştüm yüzünü, çok gözüm takıldı. Pardon ben sizi bir yerden tanıyorum dedim, oymuş tahmin ettiğim gibi. Ben gideceğim yeri karıştırmıştım, aynı gün bulabildin mi gideceğin yeri :) diye mesaj göndermiş. Ertesi gün sınav çıkışı ben onu gördüm, onun de beni gördüğünü sanıyordum ama göremedim bugün seni :) demiş yine. Neyse böyle böyle konuşmaya başladık. Gece geç saatlere kadar konuştuk sosyal paylaşım sitesi üzerinden. Önümüzde bir sınav vardı ve çıkışta benim işim vardı, ben de geleyim istersen seninle dedi tamam dedim. Biz okulda buluştuk ve beraber işimi hallettik, bir yerde oturup uzun uzun sohbet ettik. Aynı akşam konuşmaya devam ettik, ben vermiştim numaramı buluşacağımız için. Ama buluştuktan sonra benim de ilgimi çekmeye başladı
Buluştuktan bir gün sonra da mesaj attı napıyosun diye yine uzun uzun konuştuk. Ancak daha sonra hiçbir şey demedi, yani ne sosyal paylaşım sitesinde ne de telefonla. Ben de üzerime düşmek istemiyor diye düşünüp hiçbir şey yapmadım. Tam 1 hafta oldu buluşalı, yani bu adamın fikri buluşunca değişse niye buluştuktan sonra mesaj atsın ki? Bugün de sınav vardı ve onu gördüm, bir şey demedim yanına falan gitmedim. Ama çok bozuldum tutamadım kendimi mesaj attım görmezden geldiğinizin farkındayım gibi. O da ne görmezden gelmesi dedi, 1 gün sonra cevap verdim. Onu sana sormalı falan dedim gülerek. Kendime yeni arkadaşlar buldum senin görmeni bekleyeceksem ohoo dedim, sınıfta tanıdığım ilk kişi oydu çünkü. O da vaay tamam hayırlı olsun falan dedi. Ben de yine gülerek bundan sonra ister gör ister görme dedim, o da bi değişiklik var sende ergence cevaplar veriyorsun :) demiş. Sonra da ciddi değildim dedim ama kesin an-la-dı! Şimdi ne yapmam lazım, kendimi çok kötü hissediyorum. Son mesajına cevap vermedim. Sizce ben mi yanlış anladım hoşlandığını düşünerek? Lütfen yardım edin