Rezil oldum arkadaşıma :((

Likörlü çikolata uygun fiyatlı bir ürün değil. Hediye olarak aldığınız üründe marka bakmıyor musunuz? Ben tadını bilmediğim bir ürünü almam. Migrostan aldığınızı yazmışsınız Ece falan alabilirdiniz. Nedense bana kızılcık şerbeti izlenip gelinmiş gibi geldi….

Arayip izah ederseniz anlayacaklardır.Arkadasıniz Kızilcık şerbetindeki Pembe hanım değil sonucta bir sey olmaz.

Aynısını biz yaşadık ailecek yurtdışından eniştemiz getirmisti. Çok umursamaz diye düşünüyorum arkadaşınız. Bilmeden alınmış bilmeden yenilmiş neticede

Her yılbaşı babama iş yerinden çikolata verirlerdi afilli teneke kutuda şekilli,şüküllü. Biz de afiyetle yerdik. Amerikan şirketiydi. Çok sonradan alkollü olduğunu ögrenmiştik

Siz bilmeden aldınız,arkadaşınız yediyse de bilmeden yedi. Bunda utanılacak bir durum yok. Yedin mi demek yerine direk arayıp izah edebilirdiniz. Belki yememiştir

Ay yok artık ya, çikolata likörünün alkollü bir ürün olmadığını 1 google araştırmasıyla bile göreceksin zaten. Migrosta o paraya alkollü kurabiyenin ne işi var zaten?
Velev ki alkollü çikolata falan getirdin yurtdışından, bunun rezillikle ne alakası var?

Yedin mi diye neden mesaj atıyorsunuz ki, arayıp yeme likörlü demek 5 saniyenizi alır. Hem de likörlü çikolatalar çok ucuz değil alsanız fark ederdiniz bence, trendyoldaki satıcılar üretmiyor çikolatayı onlar ne bilecek

Bi de bayil istersen feriha

Çikolatanın adı ne yada kurabiye mi herneyse çok merak ettim bu arada bu kadar üzülmeyin bende hamileyim kuzenim yurtdışından getirdiği likörlü çikolatayı yedim üstelik sizin gibi söylemedi de bizim için sorun olmayacağını düşündüğü için dememiştir muhtemelen kendim farkettim içindekilere bakınca bidaha da yemedim bi seferden bişey olacağını sanmam siz çok ince düşünüp uyarmışsınız emzirdiği için bence gerekeni yapmışsınız bu kadar hassas kalpli olmayın vicdanen rahatlayın söylemeseniz neyse

Bilmeden almışsınız bunda rezil olacak bir durum yok. Fark ettikten sonra yedin mi diye mesaj atmak yerine durumu açıklayan bir mesaj atabilir ya da arayabilirdiniz.
Hadi karşı taraf da yedi diyelim bilmeden yediği için yine sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…