• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hugul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.589
2.199
133
Selamlar herkese kısaca kendimden söz edeyim 2 yıldır evliyim ilk iki aydan sonra korunmayı bıraktık ilk zamanlar sorun yoktu ardından iki aşılama yaptırdık olmadı tabi öncesinde yumurta takibi falan neyse sonra medipol üniversite hastanesine gittim ve rezervimin az olduğunu öğrendim ilk deneme oldu sonuç olumsuz embriyo kalitesiz dendi ikinci de orda oldu yine transfere gidemedik şimdi 3. İcin merkez arayışı içindeyim Avrupa yakası önerebileceğiniz merkez var mı özellikle rezerv azlığı konusunda doktor tavsiyesine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Arkadasım ben bahçecideyim bu dördüncü opum oldu hangi merkeze gidersin bilmem ama bizim grupta fazla ilaç bir işe yaramıyor sana yüksek doz ilaç verenlerden kaç
Onun farkındayım hatta klomen ile deneyen merkezler varmış zaten yumurta az ilaçta kalitesini bozuyor bahceci düşünüyorum nasıl memnun musun Hangi doktora gidiyorsun

Onun farkındayım hatta klomen ile deneyen merkezler varmış zaten yumurta az ilaçta kalitesini bozuyor bahceci düşünüyorum nasıl memnun musun Hangi doktora gidiyorsun
Mustafa bahceci canım benimki ben şimdilik memnunum. Sen de git görüş diğer doktoralarla tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz zaten onlar sana uygun folikül sayına göre bir tedavi planlıyorlar senin içine elbet biri sinecektir hayırlı kararlar verirsin inş

Mustafa bahceci canım benimki ben şimdilik memnunum. Sen de git görüş diğer doktoralarla tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz zaten onlar sana uygun folikül sayına göre bir tedavi planlıyorlar senin içine elbet biri sinecektir hayırlı kararlar verirsin inş
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bakalım bu ay başlamak istiyorum nasip . Bu arada alakan için teşekkür ederim Allah yardımcın olsun

Merhabalar. Benim de rezerv azdı tek yumurta bile elde edemedi birçok merkez. Erbil yağmur la bir görüşün derim. Bizim durumumuzdaki hastalarda nasıl bir tedavi uygulayacağını biliyor.

Merhabalar. Benim de rezerv azdı tek yumurta bile elde edemedi birçok merkez. Erbil yağmur la bir görüşün derim. Bizim durumumuzdaki hastalarda nasıl bir tedavi uygulayacağını biliyor.
Teşekkür ederim canım istanbul da mı bu doktor sen hamile kaldın mı kaçıncı denemede oldu

5.denememdi transfer aşamasına hiç gelememiştim ama. İlk kez transfer yapıldı şükür. Haftaya belli olacak :) erbil yağmur İstanbul'da zaten bahçeci de çalışıyordu 3 ay önce kendi muayenesini açmış, aynı binada . Son kez denemek için görüştüm,güven verdi elinden geleni fazlasıyla yaptı inşallah Rabbim nasip etmiştir. Mutlaka bir görüşün derim. Allahım yardımcımız olsun.

5.denememdi transfer aşamasına hiç gelememiştim ama. İlk kez transfer yapıldı şükür. Haftaya belli olacak :) erbil yağmur İstanbul'da zaten bahçeci de çalışıyordu 3 ay önce kendi muayenesini açmış, aynı binada . Son kez denemek için görüştüm,güven verdi elinden geleni fazlasıyla yaptı inşallah Rabbim nasip etmiştir. Mutlaka bir görüşün derim. Allahım yardımcımız olsun.
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun biz de transfere hiç gidemedik 2 deneme oldu ama inşallah sonucun pozitif tir umarım hamilesindir ne kadar zor bir süreç biliyorum emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun biz de transfere hiç gidemedik 2 deneme oldu ama inşallah sonucun pozitif tir umarım hamilesindir ne kadar zor bir süreç biliyorum emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun biz de transfere hiç gidemedik 2 deneme oldu ama inşallah sonucun pozitif tir umarım hamilesindir ne kadar zor bir süreç biliyorum emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah[/QUOTE

İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebekletimize.

Siz
Size nasıl bir tedavi uyguladı pek ierbil bey

Çok az ilaç verdi, büyüme hormonu değerime baktı çok düşüktü onun için iğne oldum bir ay ve tek yumurta elde edemezken benim gibi birinden 6 yumurta elde etti.

Çok az ilaç verdi, büyüme hormonu değerime baktı çok düşüktü onun için iğne oldum bir ay ve tek yumurta elde edemezken benim gibi birinden 6 yumurta elde etti.
Peki kaçı beşinci güne kadar gitti arkadasım işlemlerini Yen'i yerinde mi yaptırdın

Evet yeni yerinde, labaratuarı da acıbademin ki zaten o da çok iyi. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. İnşallah sonuç pozitif olur haftaya

Evet yeni yerinde, labaratuarı da acıbademin ki zaten o da çok iyi. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. İnşallah sonuç pozitif olur haftaya
İnşallah arkadaşım ya sonucu bize de bildir dualarımız seninle en iyi ben bilirim Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasreti ile bize de sabır ve güç versin hayırlısı ile tez zamanda nasip olsun hamile kalıp doğurmak sağlıkla

İnş inş pozitif olur Neden üçüncü günde yaptı beşinci günü bekliyorlar ya genelde .. Benin'de beşinci güne gidemiyorlar hiç.

İnş inş pozitif olur Neden üçüncü günde yaptı beşinci günü bekliyorlar ya genelde .. Benin'de beşinci güne gidemiyorlar hiç.
İnşallah arkadaşım ya sonucu bize de bildir dualarımız seninle en iyi ben bilirim Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasreti ile bize de sabır ve güç versin hayırlısı ile tez zamanda nasip olsun hamile kalıp doğurmak sağlıkla

İnşallah Allah razı olsun dualarınız için, hepimizin sınavı geçmiştir de hayırlı evlatlar nasip olur. Haber veririm inşallah.

Sebebini inanın bilmiyorum, sıkıntı mı var neden 3. Gün dedim erbil bey öyle uygun dedi hemşire, fazlada sorgulamadım.

Sebebini inanın bilmiyorum, sıkıntı mı var neden 3. Gün dedim erbil bey öyle uygun dedi hemşire, fazlada sorgulamadım.
Geçmişteki yazışmalarımızı okudum bir kere üç bir kere altı yumurta elde etmişsiniz dondurulmuş başka kaldı mı sizin tek transfer mi oldun cnm

Back