Bişeyi yazmayı unutmuşum :) Haftada 3 4 kere çörek otu yağıyla masaj yapıyodum bide :)
Çörek otu yağı tüylenme yapıyo diye duymuştum canım yapmadı sende
evet ya tüylenme yapıor. bn çörek otu yağını kullanmadan önce hicbirsey yktu. snrasında qöqüs cevrem falan tüylenmeye basladı . hemen bıraktım.
Evet canım biliyorum yapabilceğini.
Ama benim gözüm dönmüştü artık göğsüm olsun da kıllı olsun diyerekten
3 haftadır falan yapıyorum sanırım. Tüylenme olmadı. Yağım biraz kaldı zaten onu bitirene kadar yapcam ben, tüylenme sezersem bırakırım tabi :))
Sen bi de hayıtın tadını bilsen rezeneyi öpüp başına koyarsın
Rezene (Foeniculum vulgare): Rezene de yüz yıllardan beri süt artırıcı olarak kullanılan bitkilerden bir tanesidir. Çemenotunu tamamlayıcı olarak Bustea çayının içine rezene de ilave edebilirsiniz. Ancak kesinlikle rezenenin yağını kullanmayın çünkü rezene yağı düşüğe neden olabilir ve bir çay kaşığından fazlası da zehirlenmelere yol açabilir.
ben bekar bir bayanım ama belki içimizde evli ve bebek isteyen bayanlar olabilir, bu yazıyı bi sitede okudum dikkat edin lütfen
Rezene yağı nasıl kokuyor yaaa :))
Isırgan otu, adaçayı, bir de rezene mi içiyorsun. Vay beBen de yanında ek bişeyler içiyim diyorum ama adaçayı sevmiyorum, ısırgan otunun da tadı nasıl bilemiyorum ki
Rezene yağı kullanan var mı ki aramızda? :26:
Bu arada blackpearlaurora bekar biri olarak yazdıklarını okudum da,ayyy erkekler ne de çok istiyomuş öyle diyorum şuandakıymet bilsinler onlar da canım alla alla dimi ama
Rezene yağı kullanan var mı ki aramızda? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?