• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezene+yeşil çay yardım

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Arkadaşlar bir sorum olacak size rezene ve yeşil çay diyetle desteklendiğinde zayıflatır mı özellikle ödemi olan biri için. Bir de sadece yeşil çay mı iyi gelir yoksa iksi birden iyi olur mu ? deneyen var mı bizim akraba alışmış o sayede bayagı da kilo vermiş hala da yeşil çay içiyor doğru mudur yeşil çayın faydası teşekkür ederim şimdiden :)

Ben yıllardır kahvaltıda yeşil çay içerim ama daha neye faydası var anlayamadım.

Böyle şeyleri anlamak zor. Vitamin hapı kullanan insanlar hemen enerjik hissetmek isterler olmayınca da etki etmiyor derler ya öyle bir durum.
Bu çayların hiç biri zayıflatmaz sadede iyi özellikleri vardır. Yeşilçay antioksidandır, toksit atar, metabolizmayı guçlendirir. Ayrıca normal çaydan daha fazla kafein içerir, kafein de metabolizmayı hızlandırır. Rezene de bağırsaklara iyi gelir, şişkinliği önler, ödem attırır. Evet kilo vermeye yardım ederler ama epey dolaylı yollardan.

Yeşil çay + mate çayı derim.
Hatta içine elma + limon + çubuk tarcin kat.
Kesinlikle ise yarıyor.

Ben günde 2 fincan yeşil çay içerim geceleri de yatmadan önce yeşil çay ile rezeneyi karıştırıp içiyorum rahatlatsın uykum gelsin diye ama kiloma herhangi bir etkisi yok ha diyet yapmıyorum iyi yiyorum belki ondandır

Ben günde 2 fincan yeşil çay içerim geceleri de yatmadan önce yeşil çay ile rezeneyi karıştırıp içiyorum rahatlatsın uykum gelsin diye ama kiloma herhangi bir etkisi yok ha diyet yapmıyorum iyi yiyorum belki ondandır

Peki rahat uyuyor musunuz ( :

Yeşil çay uyku açar çünkü, siyah çay gibi.

Böyle şeyleri anlamak zor. Vitamin hapı kullanan insanlar hemen enerjik hissetmek isterler olmayınca da etki etmiyor derler ya öyle bir durum.
Bu çayların hiç biri zayıflatmaz sadede iyi özellikleri vardır. Yeşilçay antioksidandır, toksit atar, metabolizmayı guçlendirir. Ayrıca normal çaydan daha fazla kafein içerir, kafein de metabolizmayı hızlandırır. Rezene de bağırsaklara iyi gelir, şişkinliği önler, ödem attırır. Evet kilo vermeye yardım ederler ama epey dolaylı yollardan.

haklısınz :)

Back
X