Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bugun ılk kez aldım rezene cayını yararlı olur mu acaba kokusu degısık geldı ıdrara cıkmama sebep oldu reglım vardı sokturdu resmen acaba yanlıs mı oldu ıcmem dıye dusunuyorum ekinezya karısık o kotu gelmedı bır kac hafta once denemıstım
rezeneyı (lipton) bende bır kac kez ıctım. fakat kokusuna dayanamıyorum icerken.
aslında hazımsızlıga sındırım sistemine iyi geldigini okumustum gaz sancısı siskinlik v.s.
yemeklerden once bır bardak ıcılmelı a.s
Ekinezya kış çayı olarakta geçiyor gribe iyi geliyomuş aynı zamanda bagısıklıgı guclendırıcı bi çay ben kışın içiyodum bu çayı öyle arada eserse içiyorum bide
Ikisini de içtim canım ekinezyayı arkadaşlar zaten söylemişler, rezene mide sorunlarını gidermenin yanında karın ağrısına da iyi geliyor. Zaten karışık relax tipi bitki çaylarında rezene ve anason birlikte bulunur. Bu arada ekinezyayı içmekte zorlandım ben biraz, ağır geldi, hafifletmek için önerisi olan varsa süper olur :)