Reytingi düştü! Acun affetmedi!

Bir programda jüri olmak için konu hakkında donanıma sahipmisin diye bakmıyorlar, popülermisin diye bakıyorlar

Doğrudur belki ama o kadından çok daha popüler insanlar var ona kalırsa, vallahi şaşırdım. :) Bir de ıstakoz ne ? aa :)))

Popülerlikten kasıt sivrilik galiba. Çıkışları olan - tersi pis - olay çıkarma potansiyeline sahip
Sema Çelebi, Arman Çağlayan zamanında aniden tanınır oldu sanki, öyle hatırlıyorum.
Danslı bir şeyler vardı... Oysa ki kendisi deniz ürünleri üzerine iş kadını. (Istakoz kraliçesi :) )

Aynen öyle...
Kim kavga çıkarma potansiyeline sahip onları jüri yapıyorlar.Malum kavga seyretmeyi seven bir milletiz :)

Herkez adamlara yüklenmiş ama çoğu adamların söylemleri okadar konudan bi haberdiki .. belliki kadın programa gelmeden adama ayar vermiş şuramıda söyle yapılsın ..burasıda yapılsın hazır bedava estetik bulmuşken..
Neyse gıcık bi programdı doğal değil herşeyi prodiksiyonun söylettiği ayan beyan açık. Kadınların evden atılcak kıyafetlerinde bile kadınların o elbiseleri ilk kez gördüğü apaçık belliydi
İsabet olmuş

Böyle bi program mı vardı? Hani izlemeyi geç adını bile duymadım.

Gerçi ben aylardır oynayan dizilere bu dizi yeni mi diye soran biriyim, yoo hayır sadece belgesel ve haber izliyorum demicem onları da izleyemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…