Reytingi düştü! Acun affetmedi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
''Böyle Çok Daha Güzelsin'' Yayından Kaldırıldı

Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu'nun üstlendiği, jüriliğini Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu'nun yaptığı Böyle Çok Daha Güzelsin yayından kaldırıldı.

Yazdır
Acun Ilıcalı sahibi olduğu kanalda istediği reytingleri alamayan programları affetmiyor. Sahibi olduğu TV8 kanalında eğlence temalı bir yayın politikası güden Ilıcalı, her ne kadar daha tematik bir yayın politakası gütse de reytingler onun için de belirleyici olabiliyor. Şimdilerde Survivor 2016'nın elde ettiği reyting sonuçlarıyla mutlu olan Acun Ilıcalı bir yandan da istediği başarıyı yakalayamayan programlarının geleceğiyle ilgili kararlara da imza atıyor.

ARALIK'TA YAYINLANMAYA BAŞLAMIŞTI

''Böyle Çok Daha Güzelsin'' Aralık 2015'de ekran macerasına başlamıştı. TV8'de hafta içi her gün ekrana gelen programda, kocalarının istekleri doğrultusunda kadınlar büyük bir değişime giriyor ve jürinin puanlamasıyla en çarpıcı değişime uğrayan yarışmacı haftanın birincisi oluyordu.

REYTİNGLERE YENİK DÜŞTÜ

Gündüz kuşağında yayınlanan ''Böyle Çok Daha Güzelsin'' reytinglerde istenilen oranlara bir türlü ulaşamamıştı. 2 ay önce yayınlanmaya başlayan program ekrana veda etti. Programın yayından kaldırılmasıyla TV8'in gündüz kuşağında da değişiklik yaşanacak.

''Böyle Çok Daha Güzelsin'de, değişik formatıyla dikkatleri üzerine çekecek olan programda bayanlar tepeden tırnağa değişime uğrayordu. Kararı eşlerin verdiği programda estetik müdahaleler, farklı saç modelleri, yeni kıyafetler ve yepyeni bir tarz ile bayanlar sıradışı görünüme sahip oluyor ve ödülün kazanan jüri üyelerinin oylamasıyla belli oluyordu.
http://www.milliyet.com.tr/-boyle-cok-daha-guzelsin--magazin-2213244/

denk geldikçe izliyordum ama kaldırıldığını bile fark etmemisim.

Böyle bir programdan haberim yoktu..
Gerçi bir şey kaybetmemişim, ama..
İnsanlar seda sayan ı seyrediyorlarsa, esra erol a bakıyorlarsa, bunada bakarlardı, acaba programlarmı çakıştıki

Maalesef İstanbul'a gittiğimde annem ve teyzem yüzünden izlemek zorunda bırakıldığım bir programdı, adamlara sinir olmuştum, eşimin gıdığından memnun değilim, göz altı torbalarını alın, adamlar aynada kendine bakmıyor sanırım.
İyi olmuş en azından annem ve teyzemin bir programı seyretmeyecek olmasına sevindim

sema çelebi acundan çok şikayet etmişti sonra onun yerine pakize suda gelmiş, her halukara rezil bi programdı
Bende bunu anlamıyorum,önüne gelen modacı,önüne gelen şarkıcı,yemek programcısı falan oluyor...Ne sema çelebi,ne pakize suda bu işin ilminimi almışlarda bu programda jüri olmuşlar,bunun gibi bir sürü örnek var televizyonlarda.

Gerçekten Sema Çelebi ne iş yapar bilmiyorum, Pakize Suda sunucuydu sanırım..

Aaa, şok oldum....

Aaa, ikinci kez şok oldum, bunu nasıl kaçırmışım. Ne alaka ya cidden? Bunlar niye jüri üyesi oluyor ki, yemek programı olsa hadi bir derece diyeceğim...
Bir programda jüri olmak için konu hakkında donanıma sahipmisin diye bakmıyorlar, popülermisin diye bakıyorlar

Doğrudur belki ama o kadından çok daha popüler insanlar var ona kalırsa, vallahi şaşırdım. :) Bir de ıstakoz ne ? aa :)))

çok karlı işmiş, biz de mi girsek kadın almış yürümüş o işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…