Bende bunu anlamıyorum,önüne gelen modacı,önüne gelen şarkıcı,yemek programcısı falan oluyor...Ne sema çelebi,ne pakize suda bu işin ilminimi almışlarda bu programda jüri olmuşlar,bunun gibi bir sürü örnek var televizyonlarda.sema çelebi acundan çok şikayet etmişti sonra onun yerine pakize suda gelmiş, her halukara rezil bi programdı
Bende bunu anlamıyorum,önüne gelen modacı,önüne gelen şarkıcı,yemek programcısı falan oluyor...Ne sema çelebi,ne pakize suda bu işin ilminimi almışlarda bu programda jüri olmuşlar,bunun gibi bir sürü örnek var televizyonlarda.
Gerçekten Sema Çelebi ne iş yapar bilmiyorum, Pakize Suda sunucuydu sanırım..
Ayyy bi ara tv de pişiriyordu onları canlı canlısema çelebi ıstakoz ticareti yapıyor, çok alakalı gerçekten
sema çelebi ıstakoz ticareti yapıyor, çok alakalı gerçekten
Ayyy bi ara tv de pişiriyordu onları canlı canlı
Bir programda jüri olmak için konu hakkında donanıma sahipmisin diye bakmıyorlar, popülermisin diye bakıyorlarAaa, şok oldum....
Aaa, ikinci kez şok oldum, bunu nasıl kaçırmışım. Ne alaka ya cidden? Bunlar niye jüri üyesi oluyor ki, yemek programı olsa hadi bir derece diyeceğim...
Bir programda jüri olmak için konu hakkında donanıma sahipmisin diye bakmıyorlar, popülermisin diye bakıyorlar
Doğrudur belki ama o kadından çok daha popüler insanlar var ona kalırsa, vallahi şaşırdım. :) Bir de ıstakoz ne ? aa :)))
çok karlı işmiş, biz de mi girsekkadın almış yürümüş o işten
Biz girersek kesin batarız, yani kendi adıma öyle düşünüyorum en azından, belki siz başarılı olabilirsiniz :)