Şampuan ve Saç Kremleri REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI

Çok kötü saçı kazık gibi yapıyor bütün nemini parlaklığını alıyor. Kupkuru çalı süpürgesi gibi oluyor saçlar. Eğer saçlarınız işlem görmüşse paranızı boşa harcamayın

kizlaar bende roucatene tedavimde hunharca dokulen ve gunden gune.incelen ve seyreklesen saclarimdan muzdariptim ve bu sampuanla tanistim inanilmaz.memnunum daha 3 yada 4 kez kullanisim ama cok farketti sprey seklindeki sac kremi ile birlikte kullnaiyorum ve herkese tavsiye ediyorim :))))

kizlaar bende roucatene tedavimde hunharca dokulen ve gunden gune.incelen ve seyreklesen saclarimdan muzdariptim ve bu sampuanla tanistim inanilmaz.memnunum daha 3 yada 4 kez kullanisim ama cok farketti sprey seklindeki sac kremi ile birlikte kullnaiyorum ve herkese tavsiye ediyorim :))))
şampuanı hala kullanıyor musunuz?

kadınlar günü indirimini yakalayıp aldım ve bu ay full onu kullancam ekstra olarakta saçıma supergro ve doğal bitki yağlarıyla maske yapıyorum bakalım gerçek bir uzama görecek miyiz:) yalnız sadece sampuanını kullanıyorum, diğer ürünleri çok pahalı zaten indirimde 26ya düşmüştü normalde 50 sanırım

1 yıldır kullanılanıyorum neredeyse. saç dökülme problemimi azalttı gibi fakat saçımı sertleştiriyor ve kolay tarayamıyorum. Çok uzun olan saçlarımı bu şampuanla köpürtmek çok zor oluyor. Banyodan saçlarım birbirine girmiş halde çıkıyorum. Neden kullanıyorsun derseniz dediğim gibi saç dökülmemi azalttığını düşünüyorum

X