• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Vallahi helal Perlitik Perlitik ❤️❤️ benim daha hiçbir şeyim yok 😂😂

Ahh kuzum herkes başka şey söylüyor durum çok karışık 😂😂😂😂

Hahhahahhaha aynen 2 yasa kadar aktivite dahil oyuncakları, oioi deki ek gıda ile ilgili satılan hersey, alıştırma bardağı hepsini aldım küvet seti 🤣 Rabbim ağız tadıyla kullanmayi nasip etsin. Kuzum hamile olsam bende almazdım. Ben bebek çeyizi gibi düşündüm.

Canim kizlar 15.dk da cikmis pik mi sizce ama adetten 3 gun sonra normal mii pkos var F funda_34_

Eklentiler

• IMG-20231031-WA0012.webp
    IMG-20231031-WA0012.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım 21-22.00 gibi de yap bi bakalım. . Eğer bu gece pik devam ederse bence bu geceyi es geçip sabah erken saatleri değerlendirebilirsiniz. Bence spermlerin dinlenmesi için yarın sabah 5-6 aralığını da değerlendirebilirsiniz. Çok geçe kalmadan. Ama bu gece silinirse bu geceyi değerlendirin mutlaka derim 🥰
Yaa bebeğim geçe bırakmadan hallediyim o işi dedim ağrımda olunca 🤭🤣
Benimki nazlandı zaten geceye ya da sabaha bıraksam hiç olmazdı kesin
İnşallah bugün çatlar da boşa yapmış olmam 😌

Yaa 🥹🥹🥹 Çok şükür canımm 🙏🏻 Beni listeden sil demiştinn adet olmadın mı sen nasıl oldu buuu anlat çabuk 🥹❤️❤️
Benim regli 5 kasım 2 gündür lekeleniyorum test yapayım dedim yoktur diye düşünüyordum hemen çizgi çıktı eşimle tartıştım o gün vazgeçtim herşey den oğluma odaklanayım o biraz büyüsün dedim ikinci kez anladım insan vazgeçtiğinde Hamile kalıyormuş 😢

Hahhahahhaha aynen 2 yasa kadar aktivite dahil oyuncakları, oioi deki ek gıda ile ilgili satılan hersey, alıştırma bardağı hepsini aldım küvet seti 🤣 Rabbim ağız tadıyla kullanmayi nasip etsin. Kuzum hamile olsam bende almazdım. Ben bebek çeyizi gibi düşündüm.
İyi yaptın kuzum ❤️❤️❤️❤️ inşallah güzel günlerde kullansın ❤️❤️❤️

Benim regli 5 kasım 2 gündür lekeleniyorum test yapayım dedim yoktur diye düşünüyordum hemen çizgi çıktı eşimle tartıştım o gün vazgeçtim herşey den oğluma odaklanayım o biraz büyüsün dedim ikinci kez anladım insan vazgeçtiğinde Hamile kalıyormuş 😢
Yaa çok sevindim canım hiçbir şey bizim elimizde değil işte oldurmak da vazgeçmek de kısmet bu zamanaymış 🥰
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun ❤️

Back
X