- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.341
Diye diye içiyoruz haplarıYaaa ama zümrğdüm ankam ne olacak 3 5 haptann![]()

boştayım bebeğim benimki işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diye diye içiyoruz haplarıYaaa ama zümrğdüm ankam ne olacak 3 5 haptann![]()
boştayım bebeğim benimki işte
Vallahi helalPerlitik
benim daha hiçbir şeyim yok
Ahh kuzum herkes başka şey söylüyor durum çok karışık![]()
Aaaaaaa şaşırdııımKuzum usenmedim senin icin ovu testi yaptim. Gebelerde pik gibi oluyor mu?ya cevap![]()
Evet canım anlamıyorum bende bu testleriAaa yok artıkçok netti. Sağlık olsun kuzum
vardır bi hayır diyelim. Yolumuza devam edelim
anka kuşu gibiyiz. Küllerimizden doğarız
Yaa bebeğim geçe bırakmadan hallediyim o işi dedim ağrımda oluncaCanım 21-22.00 gibi de yap bi bakalım. . Eğer bu gece pik devam ederse bence bu geceyi es geçip sabah erken saatleri değerlendirebilirsiniz. Bence spermlerin dinlenmesi için yarın sabah 5-6 aralığını da değerlendirebilirsiniz. Çok geçe kalmadan. Ama bu gece silinirse bu geceyi değerlendirin mutlaka derim![]()
Ha iyi o zamn ne var ne yok bebişimmDiye diye içiyoruz hapları
boştayım bebeğim benimki işte![]()
YaaTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102
Benim regli 5 kasım 2 gündür lekeleniyorum test yapayım dedim yoktur diye düşünüyordum hemen çizgi çıktı eşimle tartıştım o gün vazgeçtim herşey den oğluma odaklanayım o biraz büyüsün dedim ikinci kez anladım insan vazgeçtiğinde Hamile kalıyormuşYaaÇok şükür canımm
Beni listeden sil demiştinn adet olmadın mı sen nasıl oldu buuu anlat çabuk
![]()
Herşey olabilir kuzumEvet canım anlamıyorum bende bu testlerihayırlısı o kanama neydi peki belkide yerleşemedi mi acaba
İyi yaptın kuzumHahhahahhaha aynen 2 yasa kadar aktivite dahil oyuncakları, oioi deki ek gıda ile ilgili satılan hersey, alıştırma bardağı hepsini aldım küvet setiRabbim ağız tadıyla kullanmayi nasip etsin. Kuzum hamile olsam bende almazdım. Ben bebek çeyizi gibi düşündüm.
Tamam o zaman değerlendir gitsinYaa bebeğim geçe bırakmadan hallediyim o işi dedim ağrımda olunca
Benimki nazlandı zaten geceye ya da sabaha bıraksam hiç olmazdı kesin
İnşallah bugün çatlar da boşa yapmış olmam![]()
Yaa çok sevindim canım hiçbir şey bizim elimizde değil işte oldurmak da vazgeçmek de kısmet bu zamanaymışBenim regli 5 kasım 2 gündür lekeleniyorum test yapayım dedim yoktur diye düşünüyordum hemen çizgi çıktı eşimle tartıştım o gün vazgeçtim herşey den oğluma odaklanayım o biraz büyüsün dedim ikinci kez anladım insan vazgeçtiğinde Hamile kalıyormuş![]()
Amin şimdi korkularda yüklendi 1 kimyasal bir 2iz düşük doktora gidicem hemenYaa çok sevindim canım hiçbir şey bizim elimizde değil işte oldurmak da vazgeçmek de kısmet bu zamanaymış
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun![]()
Sevindim kuzucum sıkıntı yok o zamanKıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallah@benaroz
tatluboncuk
Zumruduanka96 @bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Git canım tabi ama regline daha çok var koyuluk çok iyi inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursun bebeğineAmin şimdi korkularda yüklendi 1 kimyasal bir 2iz düşük doktora gidicem hemen
Kuzummm çok sevindimmmTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102
Aynı be canım bişey yaptım yok vallaHa iyi o zamn ne var ne yok bebişimm![]()
Ahhh kuzum hayırlı olsun saglicakla kucağına alırsın inşallah ne güzel bir test bu maşallahTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102