• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları 😠 5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.
Ya acaba o kadar belirtim sancılı adetlerim bu yüzden olabilir mi 😢

21.00-22.00 gibi yaparsan bence anlamlı olabilir. Ben çizgi koyuluklarını çok yakın buldum kuzum. Pik gibi hala bebişimm 😍
Bu testin piki böyle mi oluyor acaba kuzucum emin de olamadım havuç falan da yemedim o yüzden 😂
YArın yapıyım diyordum ama 9 10 gibi yapıyım o zaman bir tane daha bebeğim 😍 Kasığımda ağrımaya başladı 😫

Bu testin piki böyle mi oluyor acaba kuzucum emin de olamadım havuç falan da yemedim o yüzden 😂
YArın yapıyım diyordum ama 9 10 gibi yapıyım o zaman bir tane daha bebeğim 😍 Kasığımda ağrımaya başladı 😫
Ağrı geldiyse bir kaç saate çatlayacaktır kuzum. En son ne zaman değerlendirdiniz?

Kıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallah 🥺 @benaroz @tatluboncuk Zumruduanka96 Zumruduanka96 @bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Çok şükür kuzumm bazen bize sorun varmış gibi geliyor ama doktorlar bilir herhalde neyin ne olduğunu ☺️
İçin rahat etmeyecek olursa birde başka doktora danışırsın çok düşünüp dert edinme kendine 🙏🏻

@bliiss @benaroz bebişlerim sabhakiyle aynı mı sabahkinden biraz silik mi anlamadım 😂
Sıvı olayına da pek dikkat edemedim gerçi ama artık yarın belli olur ne olduğu, yarına çatlayacak bence 😄
Hani benim etiketim bi de pik görmüşsün utanmaz 🥲

Çok şükür kuzumm bazen bize sorun varmış gibi geliyor ama doktorlar bilir herhalde neyin ne olduğunu ☺️
İçin rahat etmeyecek olursa birde başka doktora danışırsın çok düşünüp dert edinme kendine 🙏🏻
Kuzum ben doktoruma güveniyorum o diyorsa vardır bir bildiği en iyisi bu ay onun sözünden çıkmayayım inşallah düşer prolaktin 🥰 acaba soğan kürü yapmış olabilir mi ne bileyim belli ki bi şeyleri yanlış yaptım 😢

Kuzum ben doktoruma güveniyorum o diyorsa vardır bir bildiği en iyisi bu ay onun sözünden çıkmayayım inşallah düşer prolaktin 🥰 acaba soğan kürü yapmış olabilir mi ne bileyim belli ki bi şeyleri yanlış yaptım 😢
Bak ne güzel güveniyorsan vardır bir bildiği sen dediğin gibi bu ay sözünden çıkma doktorunun önümüzdeki ay gerek kalmaz baktırmana inşallah ama adet olursan baktırırsın 🙏🏻
Yaa soğan kürü hakkımda hiçbir fikrim yok ama oladabilir yani incir çok etkiliyıor incir falan tükettin mi 😌

Eklentiler

• 20231031_175550.webp
    20231031_175550.webp
    25 KB · Görüntüleme: 59
Dün değerlendirdik bebeğim bugünde değerlendiriyim en iyisi dimi 🤩
Canım 21-22.00 gibi de yap bi bakalım. . Eğer bu gece pik devam ederse bence bu geceyi es geçip sabah erken saatleri değerlendirebilirsiniz. Bence spermlerin dinlenmesi için yarın sabah 5-6 aralığını da değerlendirebilirsiniz. Çok geçe kalmadan. Ama bu gece silinirse bu geceyi değerlendirin mutlaka derim 🥰

Back
X