- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.341
Kuzum testlerin icinde sabah saat 10 11 arasi ogleden sonra 15.00 17.00 arasi ve aksam 22.00 23.00 arasi yapmanin daha uygun oldugu yazıyordu. Ben genelde o saatlere uydum pik gormede sorun yasamadim bir kac aydir. Belki saatle alakali bir durumdurgoren yardim etcek birileri varmi kizçeler
Yarım saat oynuyor en fazla çokta farklı saatler değil aslındaBu ay benzer durumları yaşıyoruz sanki benimki de yükselip düştü sonra arttı işte ve günlerimiz yine yakın. Ama ateşi farklı saatlerde ölçüp girmişsin sanırım uçları ok işareti boş olanlar bunu gösteriyor
Anladim canim burda devamli yapiliyor ayni saatle alakalimi bilmiyrum ayni saatte yapin diyrlar 13den snrada yapan var sabah aksam yapanda var acaba benmi gecmi yumurtlayacagim habire silik sanki azcik silik kirmizi oluyr ertesi gun tekrar silik buay ilk defa kullniyrum bir gebenin günlugundeki videoyu izlemistim onun dedigi saatlerde uyguladim amaKuzum testlerin icinde sabah saat 10 11 arasi ogleden sonra 15.00 17.00 arasi ve aksam 22.00 23.00 arasi yapmanin daha uygun oldugu yazıyordu. Ben genelde o saatlere uydum pik gormede sorun yasamadim bir kac aydir. Belki saatle alakali bir durumdur
İnşAllah sözlerimiz işe yarar değerlendirirsiniz bugün bebeğimAhahaaha.. haklısın bebegimvalla bu grup iyi ki var.. kızıyorsun küsüyorsun. Burda mantikli bir kac el vuruyor omzuna hadi koş diyor, birak simdilik bunlari ertele sorunlari diyor. Insan kendini toparliyor hemen yoksa zaten zor is gebe kalmak, tumden imkansiz hale gelirdi melisaa93 bu bir kac elden biri de sensin
Ayy ağlarım bebeğiiiimE o zaman bir doğum günü kutlaması yapalım da herkesin havası değişsin. Bugünmelisaa93 mın doğum günü. Hepimiz iyi dileklerimizi yollayalım Doğum günü olanlar da bugün doğum günüm diye belirtirse aynı şekilde iyi dilekler o kişilere de gönderilebilir. Ne kadar enerji o kadar sinerji.
Ben melisama bu yaşının ilk günlerinde hamilelik haberi almasını diliyorum
İyi ki doğdun kuşummm.
Çok teşekkür ediyorum canım hepimiz için amiiin diyorummelisaa93 iyi ki doğduun, Rabbim gönlünden geçenleri kolayca nasip etsin bu yaşında inşallah nice güzel senelere canım
Çok teşekkür ederim bebeğimmmYaaa amin aminnn. İyiki doğmuşsunnn canım benimmelisaa93
Çok teşekkür ederim bebeğim İnşAllahmelisaa93 canım benim rabbim tüm güzellikleri hayatına katsın musmutlu bir hayatın olsun sevdiklerinle iyiki doğmuşsunnnn
Amiiiin amin bebeğimOiyy bak hiç söylemiyor daaa
Nice mutlu musmutlu huzurlu sağlıklı ennnn başta da bebişli bir yaş diliyorum sana kuzum
Güzel kalbinin mükaafatını aldığın bir yıl olsunmelisaa93
O da yumurtlama için miAdet bitimi hafif masaj yapın etkili oluyor bir de kuru incir iyi geliyor yumurtlamaya ama bazen olmuyor yumurtlama. Yani isterseniz kullanıp deneyin ama onun yerine balın içine çörekotu atıp yiyin daha etkili bence.
Amiiiin İnşAllah hepimiz için öyle olur canım benim
Hepimize nasip olması için çok dua ediyorum bebeğim İnşAllah hep birlikte anne olucaz çok teşekkür ediyorummelisaa93 iyi ki dogdun kuzum gonlunden geçen butun dualar kabul olsun bu yeni yaşın sana saglik mutluluk huzur ve bebis getirsin
İnşAllah bebeğiiimmmmMinnoşum iyiki dogdun iyiki varsın iyiki tanısmısızbu yıl sana tüm guzellıklerıyle gelsın melisaa93
Ben de bir gebenin gunlugunu kullandim bu ay. Hep sabah 10da yaptim. Koyulasmaya baslayinca gunde 2 yaptim aksam saat 10 gibi gordum en koyu t cizgisini. Ama tabi senin daha belki vakti gelmemistir canim dedigin gibi..yapmaya devam et bence. Hic belli olmuyor bir anda pik oluveriyorAnladim canim burda devamli yapiliyor ayni saatle alakalimi bilmiyrum ayni saatte yapin diyrlar 13den snrada yapan var sabah aksam yapanda var acaba benmi gecmi yumurtlayacagim habire silik sanki azcik silik kirmizi oluyr ertesi gun tekrar silik buay ilk defa kullniyrum bir gebenin günlugundeki videoyu izlemistim onun dedigi saatlerde uyguladim amateskkur ederim canim cvp icin
Çok teşekkür ederim bebeğimm bende kendimi çok şanslı hissediyorum sizleri tanıma fırsatım olduğu içinmelisaa93
Güzel arkadaşım, doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun iyi ki varsın. İyi ki bu platformda varmış ki seni tanıma fırsatı buldum. Rabbim karşına senin gibi güzel insanları çıkarsın inşallah. Gönlünden geçen güzellikleri yaşaman dileğiyle…
Canım beni eklememissinKızlar tabloyu güncel tarihe göre sıraladım eksik kalan yazmadığım kişiler haber verebilirimaha kendimi yazmayı unuttum
Sat bat alayım kuzumCanım beni eklememissin
14 Eylül 12 ekimSat bat alayım kuzum
Ekledim balım14 Eylül 12 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?