- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.361
Bende umut yok yapmadım kuzum
Canım üzücü olay yaşamışsınız yaKızlar bugün başıma çok kötü bir olay geldi eşim abisini küçük bı kızı var 1 yaşında onu seviyodu abisi de gelip eşimi azarladı bırak şu çocuğu gibisinden sanki 10 senedir çocuğumuz olmuyomus gibi davranıyorlar eşimin çok zoruna gitmiş çok moralim bozuk benimde sanki bu ay da olmadı gibi karnım ağrıyor adet olacakmış gibi hissediyorum ama adetime de daha 5 gün var inşallah bu ay olmuştur sabahtan beri ağlıyorum bazı şeyler imtihan yapacak bı şey yok ne kadar cabalarsan çabala Allah ol deyince oluyo yani kendimi yirtsamda elime geçen bı şey yok
Aynen katılıyorum ne kadar ugrastigimizi bilmesine rağmen yaptı karısı da hamile her sene bı tane doğuruyor eşi de ayni şeyi bana yapmıştı çocuğu kucağımda tutuyodum bir sürü kişi vardı herkesin içinde kucagimdan çekti herkesin kucağında ne işin var diyo bebek ne anlasın halbuki ağladığı için almıştım ağlamasin diye bugün çok depresifimCanım üzücü olay yaşamışsınız yaneden öyle davrandı abisi ne güzel yeğenini seviyormuş artık en yakınlarımız böyle yaparsa 7 kat elalem ne yapmaz
Kuzummmmm doğdu mu minnoşKuzum ben dun taburcu oldum bugun anne otelınde hastanede yer ayarlanacak inşallah,henuz kuvezdeyiz 3 saatte bir görüş yapıyoruz
6+4te gittim kalp atışını duydum ben de canımmelegim can kuzummm kalp atışını duymuşsun çok sevindim pek göremiyorum bakamıyorum buralara. Şimdi öyle rast geldim okudum. golden-snitch kuzum sen naptın
Sen moralini bozma canım Allah görüyo ya kimin ne olduğunu çocuğum var diye güvenmesin hayata ne olacağı belli olmaz sizde mesafeniz koyun bence onlar öyle istiyor demekkiAynen katılıyorum ne kadar ugrastigimizi bilmesine rağmen yaptı karısı da hamile her sene bı tane doğuruyor eşi de ayni şeyi bana yapmıştı çocuğu kucağımda tutuyodum bir sürü kişi vardı herkesin içinde kucagimdan çekti herkesin kucağında ne işin var diyo bebek ne anlasın halbuki ağladığı için almıştım ağlamasin diye bugün çok depresifim
Koymustuk aslında baya eşimle 1 sene kuslerdi depremden sonra barıştılarSen moralini bozma canım Allah görüyo ya kimin ne olduğunu çocuğum var diye güvenmesin hayata ne olacağı belli olmaz sizde mesafeniz koyun bence onlar öyle istiyor demekki
Evet yumurtlama için ballı çörekotu sonra yumurtlama görünce havuç yiyin o da çatlatır yumurtayıO da yumurtlama için mi
Eşin ne diyo bu durumu kuzumKoymustuk aslında baya eşimle 1 sene kuslerdi depremden sonra barıştılar
Canım sat bat alabılırmıyım listeyi yeniledim deEvet yumurtlama için ballı çörekotu sonra yumurtlama görünce havuç yiyin o da çatlatır yumurtayı
Rica ederim canım gözlerim ağırdı yaparken ama yaptımmmZumruduanka96 tablo çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Bu hafta bat bekleyen baya kişi var hadi inşallah güzel haberler alalım
Oyyy çok sevindim kuzum6+4te gittim kalp atışını duydum ben de canımDr 3 hafta sonra çağırdı, minik kanama alanım varmış, bende lekelenme vs olmadı ama progestan verdi, bir de ecopirin kullanıyorum
Unutmaz hiçbi şeyi AframızAmiiiin amin bebeğimAy ne bilim söylemek aklıma bile gelmedi bir ara söylemişim A Afratafrac unutmamış sağolsun çok duygulandırdı beni
Ne yapsın evimiz yıkıldı depremde nurdaginda yasiyoduk şimdi kv dem ile eyni evde yaşıyoruz onlar da üstte oturuyor şimdi de kayınbabam bizi evden kovuyor ev yok nereye gidicez bilmiyorum bı amcası var kiracisini çıkarırsa orada oturacaz eşim idare et diyo onun da çaresi yok yaniEşin ne diyo bu durumu kuzum
Canım çok üzüldüm eşinin ailesi hiç anlayışlı insanlar değil rabbim yardımcınız olsunNe yapsın evimiz yıkıldı depremde nurdaginda yasiyoduk şimdi kv dem ile eyni evde yaşıyoruz onlar da üstte oturuyor şimdi de kayınbabam bizi evden kovuyor ev yok nereye gidicez bilmiyorum bı amcası var kiracisini çıkarırsa orada oturacaz eşim idare et diyo onun da çaresi yok yani
Teşekkür ederim kuzum çok şükür gördük canım bebegim benimleydi hayatımın en güzel anını yaşadım yaa hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah burdaki herkesede en kısa zamanda saglıkla hamile kalmayı nasip etsin allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallahmelegim can kuzummm kalp atışını duymuşsun çok sevindim pek göremiyorum bakamıyorum buralara. Şimdi öyle rast geldim okudum. golden-snitch kuzum sen naptın
Iste ilk defa kullaniyrum ya takvimde buara ovu diyr adetlerim son aydr duzensizlesti muhtemelen yumurtlama gec olcak lh hormonu var sonucta olmasa hic silik bile gostermez diye kendimi sakinlestirmeye calisiyrum sagol canim bilgilndrdihin icinBen de bir gebenin gunlugunu kullandim bu ay. Hep sabah 10da yaptim. Koyulasmaya baslayinca gunde 2 yaptim aksam saat 10 gibi gordum en koyu t cizgisini. Ama tabi senin daha belki vakti gelmemistir canim dedigin gibi..yapmaya devam et bence. Hic belli olmuyor bir anda pik oluveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?